Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beszélek egy férfinek egy olyan témáról, ami tőle nagyon távol áll, de utána mégis utánanéz dolgoknak, az azért van, mert tetszem neki?
én akkor csinálok ilyet, ha fontos a lány akivel beszélek.
27/F
Felkeltette az érdeklődését a téma,
vagy
fontos vagy neki, ez magával vonja azt hogy belemélyed abba ami téged foglalkoztat.
Ezzel én is így vagyok egyébként. Pl. páromat érdekli az asztrológia, viszonylag sokat is foglalkozik vele, nagy jelentőséget tulajdonít neki.
Én semleges vagyok ezzel kapcsolatban. Tehát nem érdekel különösebben, de nem is mondom rá hogy egyértelműen hülyeség. Néha-néha beleolvasok én is a témába. Így ha beszél róla, legalább tudom miről beszél, még hozzá is tudok szólni.
Ennyi kábé. Nyitottnak kell lenni, így a beszélgetések is jobbak. Nem csak bámulok mint a birka, azt sem tudom miről beszél.
És ez viszont is működik, én is örülök neki ha elmondhatom mi foglalkoztat, és látom hogy érdekli, hozzászól.
Eleg valoszinü, hogy elsösorban a temahoz kapcsolodo szemely keltette fel erdeklödeset.
Vagy a kemkedes, ha olyan területen dolgozol ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!