Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik az esélyek társkeresőn a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az esélyek társkeresőn a férfiaknak?

Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 17:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

Látatlanban azt mondanám 1:10

Minden a konkrét személy kinézetétől függ

2021. nov. 12. 17:15
 2/21 anonim ***** válasza:
70%

Sokmindentől függ. Átlagos 30 körüli srác vagyok kocsival, örökölt lakással amit felújítottam, normális melóval és nem volt gondom.

De azért szerencsém is volt mert a második lány akivel randiztam azóta már a párom és együtt élünk.

2021. nov. 12. 17:18
 3/21 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is elég gyorsan sikerült. Szerintem rosszabb a hírük a valós helyzetnél.
2021. nov. 12. 17:25
 4/21 anonim ***** válasza:
56%

Bármelyik társkeresőt megjárt értelmes ember tudja hogy az esélyek minimálisak, hacsak nem nézel ki nagyon jól.

Társkeresőn még jól kinézni sem elég, ott tökéletesnek kell tűnnöd, vagy durván ki kell tűnnöd valamivel, leginkabb pénzzel (kocsival pózolós gyökerek esete)

Ha jól nézel ki de nagyon, akkor sikeres leszel

2021. nov. 12. 17:32
 5/21 Noren1989 ***** válasza:
59%
Ha férfit keresel, egész jók. Ha nőt, akkor kevésbé.
2021. nov. 12. 17:39
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
Társkeresőn nagyobb a hangsúly a külsőn és sokkal több férfi van mint nő. Ha felső kategóriás képeid vannak, kedvedre válogathatsz!
2021. nov. 12. 18:02
 7/21 anonim ***** válasza:
28%

normalis, atlagos, helyes ertelmes ‘szomszed srac’ tipusbol hiany van, a tobbseg atlag alatti igenytelen rusnyasag vagy felmeztelenul kocsival pozolo gyurmagyuri 70es IQval. ha az eloszor emlitett ‘szomszed srac’ tipus vagy es ne a szetfilterezett pucsitos instarib.nvokat lajkolgatod, hanem

normalis csajokat, akkor jok az eselyeid.

2021. nov. 12. 18:19
 8/21 anonim ***** válasza:
60%

A kényeg hogy sose a nők véleményére hallgass, mert az nagyon tévútra visz

Csakis a férfiak véleménye számít, mert ők tudhatják milyen férfiként a társkeresés

2021. nov. 12. 18:26
 9/21 anonim ***** válasza:
53%

38 éves vagyok, 182/90, több diplomás, független, hitelmentes, autó, lakás bp-en, ház vidéken. Értelmes, gondolkodó, világot látott ember vagyok, rendesen kitöltött adatlapokkal, 5 fotóval. Elküldtem kb. 200 egyedi levelet, kérdéseket is tettem fel bennük hogy könnyebb legyen eljezdeni a közös beszélgetést. 200-ból nulla válasz érkezett. Hozzáteszem, az átlagnál vagy két fokkal jobban nézek ki, és ezt nem én mondom.

Én elhiszem hogy vannak pasik akiknek bejött a társkereső, de nekik csak azért, mert kiválasztotta őket egy nő.

A való életben meg ha elmegyek valahova, bármikor fel tudok szedni egy nőt.

Kb. ennyit arról hogy a nők milyen torz szemüvegen keresztül szemlélik a netes világot.

2021. nov. 12. 18:44
 10/21 anonim ***** válasza:

9: 200 levél az semmi. Copy paste mint az őrült és hidd el lesz kapás.

Ezt az egyedi levél bullshitet el kéne felejteni. Írtál 200 levelet az balekoskodas.

2021. nov. 12. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!