Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok évek óta barátnő nélkül, vagy más fiúk is?
Szerintem rohadt nehéz barátnőt taláni, főleg akivel összeillik az ember.
Sokan állandóan találnak valakit. Bár nehezen tudom elképzelni hogy olyan hamar talál az ember megfelelőt, nem lehet sok elvárásuk.
2ev semmi utan fel ev online majd 1honap egyutt lakas es kifujt a dolog
Es most annyira összedoltem megint h lehet evek kellenek mire megint szalon képes leszek
F/28
Két és fél éve pár kavaráson és két alkalmi szexen kívül semmi.
Mondjuk lehet nem is nagyon hiányzik a dolog, biztosan nem lenne olyan csaj akivel újra "végigcsinálnám" az egészet (ismerkedés, randizás, összejönni stb).
Rohadtul nincs ehhez már türelmem, amikor sokszor úgy vagyok vele hogy kellene már egy barátnő, mindig eszembe jut a sok szarság amin az exemmel keresztül mentünk. Pedig nem volt rossz a kapcsolatunk, legalábbis akkoriban és a szakítás után is jó darabig még így éreztem. Aztán mostanában jutottam el oda, hogy átértékeljem az egészet és talán rájöttem hogy igazából elég jelentős részben lelki terror volt a kapcsolatunk. Na emiatt nem hiányzik egy újabb, ahhoz nagyon nagyon szerelmesnek kellene lennem ez pedig elég valószínűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!