Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkohol nélkül tényleg nem lehet nőt szerezni?
Én sem iszom. Nyaranta 1-2 fröccs esetleg, ha a barátnőimmel beülünk valahová.
Régebben már kibuliztam magam, mostmár egyéb módokon kapcsolódok ki. Ezáltal nem is vágyom olyan férfi társaságára, akinek az alkohol, a kocsmázás a haverokkal, meg a bulizás még központi téma/az a fő program.
26/N
Kedves kérdező! Én 3 éve nem iszom alkoholt egyáltalán. Azóta nem a nőzés volt mindig az életem középpontjában, de így is szexeltem 6 nővel. Egy kézen meg tudom számolni hány kellemetlen pillanatom volt ebből, amikor valaki nagyon erőltette a piát ("ne sérts meg, hogy nem iszol a házamban amikor megkínállak"), vagy 1-2 olyan eset is előfordult, amikor a csaj nagyon ivott volna randin. De egyébként a családom, a barátaim mind megértik és elfogadják a dolgot. De máshol is, ha szóba kerül, hogy nem iszom, akkor sehol nem tapasztaltam még óriási megrökönyödést. Inkább csak kíváncsiságot és elfogadást.
Meg most nem is értem mire gondolsz. Egyszer az ismerkedésről beszélsz, egyszer meg már szülinapokról, ünnepekről. Most azzal maradsz hátrányban, hogy ismerkedéskor nem iszol, vagy később? Ismerkedéskor annyi hátránya van a dolognak, hogy vannak nők, akiknek elképzelhetetlen a pia nélküli randizás is (20-40%?), de ilyen nővel is szexeltem már, mert tetszettem neki annyira, hogy ne érdekelje hogy én nem iszom.
Később ("szülinapok, névnapok") meg milyen hátrányod lenne belőle? Ott már összejöttél a nővel, szeret, elfogad téged.
Nekem azért is könnyű, mert nem vagyok egyedül ezzel, hanem járok csoportba olyan emberek közé, ahol pl erről is tudunk beszélgetni és kaptam tanácsokat. Te is járj helyre, ahol hozzád hasonló emberekkel tudsz erről beszélgetni, tanácsokat kérni.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!