Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell külsőre jól kinézni, hogy szavak nélkül szexelhessek vagy akár lehessek együtt egy nővel?
Konkrét linkeket várok, illetve paramétereket. Mi az a szint, ami alapján a nő elfogadna egy olyan férfit, aki sosem szólal meg, hogy ne tegye tönkre a szép pillanatokat?
És mielőtt bárki röhögne, csak gondoljátok végig, hogy a kutya vagy macska sem szólal meg, mégis rengeteg ember sokkal jobban szereti, mint az embereket.
hát a külső egy dolog, de szexuális teljesítmny is kell. elég gáz ha egy modelltestű pasi nem tudja úgy megfogni a nőt ahogy neki kell...
39:19-nél kezdődik az a rész, amiből megtudhatod hogy milyennek is kell lennie egy pasinak...
Nekem volt hasonloban már részem
Buliban abszolut illumináltan (drog)táncoltam, "éreztem"a zenét, "elvitt", mögém jött egy srác, velem táncolt és ő is "máshol járt"pont úgy "úszott"ő is valahol máshol, mint én. Nem kellettek a szavak, teljesen egy hullámon voltunk. (De amugy tetszett nagyon, mert saccra jol nézett ki és azt éreztem hogy nem "egyedül"úszom már, hanem valakivel együtt mintha ketten lennénk egyek!!
Nem a szavak számitottak, sőt, az csak elrontotta volna az egész euforiát.
Minden mozdulatunk passzolt, attól féltem ha abbahagyom elmulik a varázs.
Erre kirángatott az egészből a bnőm, hogy menjek már vele.
*a srácnak is látszott a tekintetén is hogy nem agyal, fejben nincs ott, hanem csak érez.
Habár mindezeket valszeg normál fejjel nem is lehet erteni amiket itt leírok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!