Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kell külsőre jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell külsőre jól kinézni, hogy szavak nélkül szexelhessek vagy akár lehessek együtt egy nővel?

Figyelt kérdés

Konkrét linkeket várok, illetve paramétereket. Mi az a szint, ami alapján a nő elfogadna egy olyan férfit, aki sosem szólal meg, hogy ne tegye tönkre a szép pillanatokat?

És mielőtt bárki röhögne, csak gondoljátok végig, hogy a kutya vagy macska sem szólal meg, mégis rengeteg ember sokkal jobban szereti, mint az embereket.

2021. jan. 29. 09:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
De az állatok nem tudnak beszélni mégis beszélnek hozzájuk az emberek. Szimplán nem várnak választ ugye. Játszd el h néma vagy(?).
2021. jan. 29. 09:42
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Viszont írni meg tudsz ugyhogy azzal fogod elcseszni. Inkább legózz.
2021. jan. 29. 09:43
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Inkább keress egy süket nőt, azt nem fogja zavarni, ha folyamatosan hülyeséget beszélsz.
2021. jan. 29. 09:43
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Tudod, ha egy balfsz vagy, a francnak sincs kedve dugni veled. Nézhetsz ki akármilyen jól, ha arra sem vagy képes, hogy valakihez ne szerencsétlen balfszként szólj hozzá, gondolod, bárki kinézi belőled, hogy rendesen meg tudod dugni? Kérlek...
2021. jan. 29. 09:47
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

hát a külső egy dolog, de szexuális teljesítmny is kell. elég gáz ha egy modelltestű pasi nem tudja úgy megfogni a nőt ahogy neki kell...

39:19-nél kezdődik az a rész, amiből megtudhatod hogy milyennek is kell lennie egy pasinak...

https://www.youtube.com/watch?v=LJIzKFtcM0I

2021. jan. 29. 09:52
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt hasonloban már részem

Buliban abszolut illumináltan (drog)táncoltam, "éreztem"a zenét, "elvitt", mögém jött egy srác, velem táncolt és ő is "máshol járt"pont úgy "úszott"ő is valahol máshol, mint én. Nem kellettek a szavak, teljesen egy hullámon voltunk. (De amugy tetszett nagyon, mert saccra jol nézett ki és azt éreztem hogy nem "egyedül"úszom már, hanem valakivel együtt mintha ketten lennénk egyek!!

Nem a szavak számitottak, sőt, az csak elrontotta volna az egész euforiát.

Minden mozdulatunk passzolt, attól féltem ha abbahagyom elmulik a varázs.

Erre kirángatott az egészből a bnőm, hogy menjek már vele.

2021. jan. 29. 10:06
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
*szoval más körülmények között biztos lett volna joval több is. Kizàrolag natur érzésekből ösztönből. De "vigyáztak"rám, nehogy hülyeségekbe essek..
2021. jan. 29. 10:07
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
A halál csöndjében Jean-Louis Trintignant némán szedett fel valakit.
2021. jan. 29. 10:10
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

*a srácnak is látszott a tekintetén is hogy nem agyal, fejben nincs ott, hanem csak érez.

Habár mindezeket valszeg normál fejjel nem is lehet erteni amiket itt leírok :D

2021. jan. 29. 10:10
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
*bocsi, még annyit, hogy az, amikor nem az számit ki vagy hogy hivnak van e barátod vagy bnőd, mit tanulsz stb stb, hanem csak az, hogy te is azt érzed amit én, és akarod ahogy én, mindenféle racionalitás nélkül, és kegyetlenül nagyon jó, és elveszel abban az érzésben, kb mint az orgazmus. Fejben ebben úszni. Valakivel aki teljesen ugyanott van ugyanazt érzi ezért sem kellenek a szavak sem. Hát külsős segitség nélkül lehetetlen is lenne kiszállni belőle.
2021. jan. 29. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!