Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ilyen nővel együtt élni?
Én nem tudom, de ha fele ilyen bájos lenne, akkor sem lenne gond. 😊
Azok a "mosolygós" gödröcskék kikészítenek, komolyan! Nekem az egyik gyengém. 😅
Szerinted mégis kikből jön össze az alfáknak a heti akár 2-3 numera, ha nem az ilyen lányokból, akik függetlenek, utazgatnak, nem is érnek rá a párkapcsolatra, stb?
Hétfőn az edzőteremben felszed egy középvezető MILF-et, kedden nála alszik a csaj, szerdán fut egyet a Margitszigeten, felszed egy csajt, aki sportol meg dolgozik egyetem mellett és neki sincs semmire ideje, ő már aznap este nála alszik, csütörtökön haverokkal lazul, pénteken bulizik, hazavisz valakit valamelyik szórakozóhelyről (most nem, de amúgy mikor nincs karantén), szombaton vele együtt ébred, délután elköszönnek egymástól, vasárnap rendet rak a legénylakásban és hétfőn megint kezdődik elölről minden, akkor épp a munkahelyén az új lányt ő tanítja be, mert ő már rangidősebb gyakornok, de őt csak péntekre tudja befűzni, úgyhogy azon a héten csak 2 csaj jön össze neki, mert szerdán megállítja őt gyorshajtásért egy cuki rendőrlány, akit szintén befűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!