Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben is volt ilyen jelenség hogy sok fiatal srác 20-30 évvel idősebb nővel volt együtt vagy ez is újkori dolog?
Figyelt kérdés
persze felfoghatjuk win win helyzetnek is, de lássuk be, normális esetben ezek korukbeli nőkkel kellene hogy családot alapítsanak.2020. szept. 14. 13:25
2/8 anonim válasza:
I. Erzsébet és Robert Devereux
Utolsó ilyen afférját élete alkonyán élte át Robert Devereux gróffal, aki 32 ével volt fiatalabb nála. Erzsébet 54 éves volt, amikor 1587-ben megismerkedtek, Robert pedig 22.
Igen,régebben is volt ilyen.
3/8 anonim válasza:
Sok? Én egy ilyenről sem tudok.
4/8 anonim válasza:
Csak dugni mindig is létezett.
5/8 anonim válasza:
20-30 év az rengeteg. Anyám lehetne. Nekem nem férne bele ennyi korkülönbség, teljesen más világ. Ő már 20 éve várja a nyugdíjat otthon, nekem meg még mindig melózni kell? És hasonlók. Szerintem túl nagy különbség van az életszakaszaink között.
6/8 anonim válasza:
Ennyire gyakori nem volt azért.
8/8 anonim válasza:
Ez a win win dumát ki találta ki mert baromság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!