Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelenthet amikor egy srac...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet amikor egy srac olyat ir, hogy szívesen kipróbálná mennyi idöt is tudunk együtt tölteni?

Figyelt kérdés

Olyan szinten ismeretlen még nekem a sràc, a szavai, a gondolkodàsa hogy joformàn nekem minden beszélgetésem vele egy mátrix!

Ez alakul majd vagy nem illünk össze egyszerüen??

Aranyos udvarol, olyan dumàkat repkedtet, hogy szeretne kapcsolatot stb, e a valosàgban nekem teljesen ugy tünik hogy jelenleg unalomüzésre hasznàl mert nincs jobb.

Ami nem baj egyelöre, mert ismerkedünk baràtkozunk csak még ugyis, azaz nem egymàs életébe telepszünk be (még.)hanem együtt töltjük az ilyen nem tudok mit csinalni egyedül tipusu "holtidöket" az életben.

Szoval a fenti mondatàt nem tudom hogy ertelmezzem. Mivel eddig pár orákat töltöttünk együtt lehet szerinte az is, hogy fél napot vagy egy napot eltölteni együtt már uncsi lenne vagy rossz es nem àrtana kiprobálni hogy milyen?

Azaz ö "instabil"? Hogy valojàban még ö sem tudja mit akarhat tölem?

En komoly kezdek szorongàsokkal lenni tele, hogy kb lo nincs szamár is jo alapon van velem es magamat röhögtetném ki ha én meg komolyabban kezdeném venni ezt? Ezt a kvàzi semmit?

#mátrix a sràc #félek szerelmes lenni
2020. dec. 23. 09:41
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ja es ha én pl azt irom fent voltam éjjel most. Miert irja hogy sajnàlja? Sajnàlom.

Ezt sem értem.

Meg ilyenek mennek

2020. dec. 23. 09:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
2 felnőtt ember hogy a francba nem tud kommunikálni és értelmezni ?Írtad nem tudtál aludni vmi miatt erre írta ,hogy sajnálja.Ebben mi az érthetetlen ?Vagy kíváncsi rá,hogy huzamosabb ideig együtt tudtok e lenni ,passzoltok e .Ebben is számodra mi nem érthető?Miért gondolod ha nincs ló jó a szamár is ?
2020. dec. 23. 09:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Mit kell azon sajnalni ha vki felkel ejszaka?
2020. dec. 23. 09:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Abbol gondolom hogy kizarolag olyan randikra hiv csak amikor nem tud mit csinalni epp szoval unalomüzönek.
2020. dec. 23. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos azt gondolta ,hogy fáradt vagy ,nem tudtál pihenni normálisan.

Szerintem tisztázd le vele az elején ,hogy mit akar.Te is nyugodtabb lennél ha nem zsákbamacskát játszanátok.

2020. dec. 23. 09:56
 6/13 A kérdező kommentje:

Nàlam az ejszaka az random. Ha kedvem van neki àllok mézes teázni ha lenne párom esetleg màs is lenne de sztem az emberek néha felkelnek akàr csak pisilni is.

Akkor ezek szerint nàla ugy müködhet, hogy ahogy lefekszik ö ugy kel fel, es az a normàlis, azaz ha nem igy lenne akkor már rossz volt az ejszaka es nem tudott pihenni?

Most ilyeneket beszéljek meg vele? En nem akarok "vitatkozni"

Most ezt(is)igy lenyeltem, hogy ö sajnàlja az én ejszakàmat.

Már probalgattam korabban tisztàzni ezt azt es jönnek belöle a feszkok. Es nem akarok feszültséget.

2020. dec. 23. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:
És azt honnan a francból szűrje le hogy te ilyen fura vagy? Pl. Általában más emberek nem kelnek fel éjjel és állnak neki random teázgatni. Ebben a történetben te vagy a különc!
2020. dec. 23. 11:31
 8/13 A kérdező kommentje:

Exem hozzam neha ejszaka jött a müszak utan. Siman ment minden mint nappal. Szex kajàlàs ejszaka.

Söt. Életemben nem volt még olyan kapcsolatom hogy lefekszünk es onnanstol kezdve meg sem mozdulhatok.

2020. dec. 23. 12:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Lesznek még itt bajok ugy néz ki. Ez elörevetíthetö akkor :(
2020. dec. 23. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Feszultseg nelkul nincs aramerosseg. A problema az onertekeleseddel van, azzal kene kezdeni valamit, mert egyaltalan nem erted, hogy mit akar ez az ember toled, javareszt felreerted. De te magad sem tudod mit akarsz, amig ezekkel nem jossz tisztaba, addig nem fog menni ez az ismerkedesi szakasz.
2020. dec. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!