Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet amikor egy srac olyat ir, hogy szívesen kipróbálná mennyi idöt is tudunk együtt tölteni?
Olyan szinten ismeretlen még nekem a sràc, a szavai, a gondolkodàsa hogy joformàn nekem minden beszélgetésem vele egy mátrix!
Ez alakul majd vagy nem illünk össze egyszerüen??
Aranyos udvarol, olyan dumàkat repkedtet, hogy szeretne kapcsolatot stb, e a valosàgban nekem teljesen ugy tünik hogy jelenleg unalomüzésre hasznàl mert nincs jobb.
Ami nem baj egyelöre, mert ismerkedünk baràtkozunk csak még ugyis, azaz nem egymàs életébe telepszünk be (még.)hanem együtt töltjük az ilyen nem tudok mit csinalni egyedül tipusu "holtidöket" az életben.
Szoval a fenti mondatàt nem tudom hogy ertelmezzem. Mivel eddig pár orákat töltöttünk együtt lehet szerinte az is, hogy fél napot vagy egy napot eltölteni együtt már uncsi lenne vagy rossz es nem àrtana kiprobálni hogy milyen?
Azaz ö "instabil"? Hogy valojàban még ö sem tudja mit akarhat tölem?
En komoly kezdek szorongàsokkal lenni tele, hogy kb lo nincs szamár is jo alapon van velem es magamat röhögtetném ki ha én meg komolyabban kezdeném venni ezt? Ezt a kvàzi semmit?
Azert nem tudom mit akarok mert nem tudom ö mit akar, mert (es itt jön a lényeg!), szerintem ö sem tudja még mit akar tölem.
Es innenstöl "vizsgànak"érzem az egészet. Hogy megtisztel e azzal, hogy komolyabban vesz, vagy legyint majd ràm.
Es hiàba lennék én benne laza kapcsolatban is amugy(mert akkor legalàbb nem görcsölnék semmin az biztos!), annak megtörné a varázsàt az, hogy ö azert lenne benne, mert komolyabbra nem méltat.
Nem lehet megbeszélni mert hogy nézne már ki ha ugy udvarolna, hogy figyu szivi nem ismerlek nem tudom még mi lesz ebböl de meglàtjuk. Ez nekem teljesen ugy jönne àt hogy vizsgàznom kell. Inkàbb böven jobban esik azt hallani hogy kapcsolatot szeretne, szerinte müködni fog, majd megismerem a környezetét is mert bemutatja, es ugy magátol spontan alakulna es derülne ki hogy összejöjjünk egyàltalàn?
Magyaràn még testi alapon sem merek igy nyitni.
Blokkol
"szerintem ö sem tudja még mit akar tölem."
Mert ilyenek jönnek le csupàn a kérdésemböl is ki akar probàlni!
Ez egy teszt.
De ö erre azt mondta, dehogy, ez nem teszt.csak simàn velem akar lenni.
Hàt az ilyenjei nekem nem "sima"mondatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!