Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz miatt már hagytak el benneteket nők?
Három gyerekes anyag otthagyta a férjét és a gyerekeit is a falunkban.
A pénz és a kényelem miatt tovább ált. Ha ezt egy családos nő megteszi, mit várjunk a huszonéves fiatal lányoktól? Borzalom, ami ebben az országban és ezáltal a pénz világában megy. Mindent az érdekekért.
Az exem részben emiatt hagyott el. Amikor összejöttünk még egyetemista voltam, ő pedig középsuli utolsó előtti évét kezdte. Bp-re jártam, de inkább az utolsó félévben hazaköltöztem (részben, de igazából jelentős mértékben) miatta. Nem is volt semmi gond, igazából jól megvoltunk, nekem lett munkám, bár nem a legjobban fizető, de hát pályakezdő voltam, tele (közös) tervekkel.
Ő BP-re akart menni egyetemre, én annyira nem szerettem volna visszamenni, mivel utáltam ott élni, abszolút nem jött be. Itthon pedig szülőkkel élve bőven tudtam félretenni, barátnőm is itt volt, tudtunk találkozni, szóval igazából minden jól ment, nem nagyon akartam még változtatni. Aztán meg őt se mvették fel elsőre, vidéki nagyvárosba ment tanulni, ahova amúgy szívesen követte mvolna, de ő meg ott nem akart maradni, inkább újra felvételizett. És felvették.
Aztán érdekes módon képbe került a "gyerekkori szerelme", akivel rövid ideig jártak anno és akinek meglepő módon pénzes a családja és nyilván a srácnak is jutott a vagyonból, többek között egy pesti lakás (vagy ház?) jó környéken. Ráadásul ő is Pesten dolgozott, sokkal jobb fizetésért, "menőbb" szakmában, mint én.
Aztán történt ami várható volt, a csajom megcsalt ezzel a gyerekkel, majd utána valamikor össze is jöttek, azóta is BP-en tanul...
Mondjuk anyagilag igazából nem panaszkodhatok, nem költöm el a pénzem baromságokra, inkább szinte mindet megpróáblom félretenni, de nyilván nem vagyyok betegesen spórolós.
Szóval ha van program ami esetleg kicsit drágább is, simán benne vagyok.
Tehát ezzel nekem nem volt gondom, csak szeretem "megfogni" a pénzt inkább és nem elherdálni.
Ez a nők többségének nem jön be, az exem is többször a fejemhez vágta, persze nem ilyen konkrétan, hogy nem költök rá... Ami mondjuk azért is furcsa, mert szinte minden hétvégén mentünk valahova, kirándulni, szórakozni (kocsmázni, moziba, étterembe), 2 és fél éves kapcsolat alatt kétszer mentünk külföldre nyaralni, Balatonra jártunk nyaralni stb.
De mindez nem volt elég, neki több kellett. Tény nem vettem neki méregdrága nyakláncot, se ruhákat vagy órát és nem 5 csillagos luxushotelekbe jártunk wellnesezni minden hétvégén (de mondjuk így is eljutottunk ha nem is 5, de 4 csillagos wellnes szállodába).
A mai fiatala csajok nagy része feneketlen kút, akire költhetsz akármennyit, próbálhatsz akármennyire a lehetőségeidhez mérten és erőn felül teljesíteni, a legkisebb problémánál lelépnek, hiszen úgyis találnak "jobbat". Egy átlagos csajnak, SOHA nem lesz problémája társat találni maga mellé, maximum nem a "Legtökéletesebb" lesz, de legalább válogathat. Én azóta is egyedül vagyok és a kutyát nem érdeklem, de le is szarom már. Tőle is csak egyetlen egy dolgot kértem, hogy ne csaljon meg, álljon elém és mondja meg egyenesen, hogy már nem akar velem lenni. Még ez sem sikerült, pedig nem egy nagy kérés szerintem.
És tudom most sokan jönnek, hogy nekik nem számít a pénz. De igen, csak ez számít mindenkinek. Pénzből tudsz "életet venni" magadnak. Ha nincs, életed sincs. Nem tudsz szórakozni, programokat szervezni, nem tudsz tervezni a jövőre, állandó létbizonytalanságban fogsz élni.
Persze megértem, hogy az alapvető anyagi hátteret meg kell teremtenie a férfinek (amúgy a nőknek is), de itt már nem erről van szó. Én sem voltam igazából "csóró", jó családból származok, szüleim dolgos, normális emberek, mindegyik gyereküknek (3) tudtak venni lakást/házat én még egy telket is örököltem tőlük a Balatonon. De mindez semmit sem jelent, mutogatni kell magadat, folyamatosan mások fölé kell licitálnod, kinézetben és "látható" vagyonnal: pl. drága autó, ékszerek, ruhák stb. Ha ez nincs meg, akkor szart sem érsz. Erről szól a mai világ.
Velem sem foglalkozik egy nő se. Valamilyen szinten ebbe bele lehet őrülni, ha azt veszem figyelembe, hogy se teste, se odaadás, se figyelmesség nincs egy nő részéről. De ha majd a jövőben szexelni fogok, akkor lehet hogy rengeteg pénzbe fog kerülni, de legalább kapok olyan nőt amilyenről álmodtam, vagy olyat, amiről álmodni sem mertem. Lehet hogy ez miatt a naugthy americát kell megbízni, de legalább lesz egy olyan nő, aki úgy néz rám, úgy öltözködik, úgy viselkedik és olyan teste van, amilyen nekem szexre kell. gyűlölöm a magyar nőket, megkülönböztetnek, kirekesztenek stb. A külföldi sem lesz olcsó mulatság, 10 szer annyi lehet,. de inkább akkor márt külföldi nőre költök mint magyarra.
Amit itt a magyarok okoztak, az borzalom.
#16 felejtsd el a kanos hozzáállàst, így soha nem leszel boldog. Ha megvolt 5 nő, akkor kell a 6., ha megvolt 50, akkor az 51..
Kezdd el a nőkben a társat keresni, csak így van esélyed boldog párkapcsolatra.
Azt se lehet csak úgy. Nem érdekli őket. Egyik zakó jön a másik után.
Jó éjszakát mindenkinek.
"aki úgy néz rám, úgy öltözködik, úgy viselkedik és olyan teste van, amilyen nekem szexre kell"
"gyűlölöm a magyar nőket, megkülönböztetnek, kirekesztenek"
A felső idézet miatt mégis mit vársz? "Használj engem, lúzergyerek?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!