Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pénz miatt már hagytak el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz miatt már hagytak el benneteket nők?

Figyelt kérdés

Három gyerekes anyag otthagyta a férjét és a gyerekeit is a falunkban.

A pénz és a kényelem miatt tovább ált. Ha ezt egy családos nő megteszi, mit várjunk a huszonéves fiatal lányoktól? Borzalom, ami ebben az országban és ezáltal a pénz világában megy. Mindent az érdekekért.

2021. nov. 10. 20:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Mennyi volt havi összbevételük?
2021. nov. 10. 20:48
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Volt olyan jelentkező nàlam, aki laptopot akart venni nekem, és furcsán nézett ki a fejèből, amikor mondtam neki, hogy nem engedem, hogy belefizessen. Neki az volt a természetes, hogy mibdent IS fizet a nőknek, akik ezt az ágyban viszonozzàk. Alig akarta elhinni, hogy én nem ilyen vagyok. Nekem meg az volt hihetetlen, hogy vannak ilyen anyagias nők.
2021. nov. 10. 20:51
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Még régebben. Ő elvált pénzes nő volt. Én csóró pasi. Anyámnál laktam. Azt mondta nem zavarja - de már az első veszekedésnél a fejemhez lett vágva, hogy nekem könnyű, mert anyuci mindent megcsinál nekem. Iszonyúan megalázó volt. Mintha én nem akartam volna saját életet. Nem a fenét, csak ilyen lakásárak mellett esélytelen volt. De persze ez senkit nem érdekelt. Hamar otthagyott a csaj.
2021. nov. 10. 20:56
 4/22 anonim ***** válasza:
40%
Azért ne haragudj, de egy családos nőnek el kell tartania a porontyait. Ha olyan férj van mellette aki nemhogy hozza a pénzt inkább viszi a háztól és ő maga is egy plussz éhes száj, én is otthagynám mint a rongy.
2021. nov. 10. 20:58
 5/22 anonim ***** válasza:
19%
Csalados nő pujàinak elvileg apja is van. Behogy már a vadidegen kisparazitákat kelljen akàrkinek is eltartani.
2021. nov. 10. 21:04
 6/22 A kérdező kommentje:
A saját gyerekeit hagyta el!
2021. nov. 10. 21:07
 7/22 anonim ***** válasza:
61%

5# Ki mondta hogy másnak kell eltartania a gyerekeket?

Arról van szó, hogy az apjuk nem támogatja őket. Ki kell tenni az ilyen pasit a háztól mert csak kolonc.

2021. nov. 10. 21:09
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem érted. A férfi mindig is dolgozott. A nőnek nem volt elég az az élet, amit ott élt.
2021. nov. 10. 21:19
 9/22 anonim ***** válasza:
71%

27 éves vagyok 7 millió megtakarítással és jövőre lesz saját lakásom (családi segítséggel is). Igen, sok nő nemhogy elhagy, de ismerkedéskor hamar kikerülök nála a képből, amikor azt látja szerényen élek jelenleg. Nyilván ezeket nem mondom el ismerkedéskor, hogy mennyi félretett pénzem van a korombeliekhez képest vagy jövőre lesz lakásom. Azt viszont látják, hogy még nincs kocsim, albérletben élek lakótárssal, nem hordok drága ruhákat, nem járok évente többször külföldre nyaralni.

Más ismerőseim, akiknek semmi félretett pénze/vagyona, viszont elköltik a legtöbb pénzüket autó fenntartására, nyaralásra, drága ruhákra, egyedül nyögnek egy albérletet, nekik általában több sikerük van a nőknél.

2021. nov. 10. 21:21
 10/22 anonim ***** válasza:
29%
9-es lepontoztalak, mert irigy vagyok rád.
2021. nov. 10. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!