Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy érvényesüljek? Vagy várjak pár évet, amíg hazaköltözök, és addig szüneteltessem a pasizást?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, külföldre költöztem, és ezen a tájon basszus alacsony nőként nem lehet érvényesülni a párkeresési "piacon". 180 cm magas, és attól még magasabb nők nyúlják le a legjobb pasikat. Sokáig azt hittem, hogy a hátrányom abból fakad, hogy bevándorló vagyok, de nem. A magas bevándorló nők, legyen magyar vagy bármi más nemzet, mind szuper pasikat fognak. Az alacsony nők meg szívnak egyedül, még akkor is, ha itteniek, őshonosak. Én alacsony nő vagyok, és úgy érzem, semmi esélyem. Mondom, alsó hangon 180 cm, de inkább a még magasabb nők vannak olyan férfiakkal... Magas, jóképű, udvarias, intelligens, férfias férfiakkal. Sok a boldog párkapcsolat itt a környékemen. Persze ezen boldog párkapcsolatok 80%-a magas nőket tartalmaz. Ismerek egy közel 2 méteres nőt is, ő a legmagasabb ismerős nőm, annak is jó pasija van. Az itteni új barátnőim közül a legjobb barátnőm kereken 180 cm magas, és ő magyar, és 2 hónapja volt még csak itt, mikor már volt pasija, nem is akármilyen... Még mindig együtt vannak, hercegnőként bánik vele a pasija. Itt tényleg ez megy... A magas nő a minden, az alacsony nők meg egymásra fanyalodnak. :D Már aki bi vagy meleg, én hetero vagyok.2021. nov. 8. 22:55
2/9 anonim válasza:
Ezt 1:1be mintha fèrfi írta volna
3/9 anonim válasza:
2-es. Van aki ezt megkérdőjelezi? Nem akarok minden téren csalódni az emberekben, elég a politika
4/9 anonim válasza:
2-es: Igen, ezt tuti férfi írta. Túltolta a trollkodást.
5/9 anonim válasza:
Hova kell költözni magas nőként, könyörgöm, áruld el :D
Itthon az 1.90-es pasiknak 150 centis kompakt nőcik kellenek, mi pedig 175+cm -vel csak bámészkodhatunk a tömeg feje fölött, főleg ha még egy 6-8 centis cipősarok is tartozik hozzánk...
6/9 anonim válasza:
Izé... hova költöztél ahol mindenki 180-190 cm feletti, Gulliver óriásországába? 😅
8/9 anonim válasza:
Ez kamu
Valami trollkérdés hogy hány privit kap, szánalom
Ilyen ostoba nő nincs
9/9 anonim válasza:
#5 nekem is ez a problémám, csak másik oldalról, hogy 175 cm vagyok, a hozzám magasságban illő nőket elkapkodják a 190es férfiak. Én nyitnék amúgy a magasabb nők felé is, sőt, már nem érdekel egy ideje a nő magassága, de sajnos ők nem tudnak ebből engedni általában. Bár az is igaz volt már magasabb barátnőm, tehát tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!