Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Szüneteltessem magam" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szüneteltessem magam" egy kicsit?

Figyelt kérdés
3 napja beszélgetek egy lánnyal MSN-en, mindig én írtam rá. (Egész jól eltudunk beszélgetni) megint én írjak rá vagy ink ne?
2009. jún. 12. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább ne, hagyd, hogy ő is keressen. 21/F
2009. jún. 12. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem érzed, hogy a terhére vagy, akkor csak nyugodtan. :)
2009. jún. 12. 22:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Csak magamból tudok kiindulni, de én még a 'régi hagyományok' híve vagyok ilyen szempontból. Tehát ha egy fiú akar tőlem valamit, akkor legyen ő az, aki kezdeményez, udvarol, és aki msn-en megszólít. Tehát ha úgy érzed, hogy nem zavarod a lányt, nem vagy a terhére (ahogy előttem is írták), akkor hajrá! :)

18/L

2009. jún. 12. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne azonnal írj, ha látod, hogy fent van, várj pár percet, ha nem ír, akkor írj te.
2009. jún. 12. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak okosan taktikusan, ne higgye, h pulikutya vagy, de erezze h erdeklodsz= te keresd tobbszor, de ne kizarolag.
2009. jún. 12. 23:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerintetek leesne neki ha azt írom hogy szimpatikus?

Azért keztünk el beszélgetni mert bejelölt ismerősnek!

2009. jún. 12. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem valószínűleg igen:)
2009. jún. 13. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan irhatsz neki ilyet, es ha siman hajlando veled dumcsizni csak ugy, megdumalhatsz egy esetleges talit. ha ket tali utan is szivesen van veled, akkor nyertel.Tapasztalat, csak az ember mikor benne van egy kicsit nehezen ismeri fel h helyzetben van:) Hajra.
2009. jún. 13. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!