Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mit jelent ha a párom azt mondja h szüneteltessük a kapcsolatunkat? Azt mondta h nem szakitunk csak szüneteltetjük. M időt kér.
Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 12:59
1/20 anonim válasza:
Nem jót jelent. Nem valószínű, hogy lesz folytatás.
2/20 anonim válasza:
Szerintem ez sajnos semmi jót nem jelent. Én azon a véleményen vagyok, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. :(
3/20 anonim válasza:
Altalaban ilyenkor szoktak az emberek megcsalni a parjukat direkt, mert a szunetben "nem szamit".
4/20 anonim válasza:
Én eddig akárhány ilyenről hallottam, mindig az lett a vége, hogy végleg vége, nem kértek többet a kapcsolatból.
5/20 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ott vagy neki te, mint biztos pont, de félre akar du*gni, másokat is ki akar próbálni.
6/20 anonim válasza:
1. Végleg szakítani akar, csak így könnyebb mondani
2. A szünetben úgy gondolja, kicsit félre félremegy, aztán meglátjuk, hisz szünet volt
7/20 anonim válasza:
Szakítana, de nem meri kimondani, mert punci hozzá.
Én is voltam ilyen sajnos, de már elmúlt. Ma már normálisan szakítok.
8/20 A kérdező kommentje:
Ő megmondaná ha szakítani akarna.
2017. szept. 12. 13:22
9/20 anonim válasza:
Szakítani akar, de túl gyáva egyenesen megmondani / van valaki más a képben, aki még nem biztos, és amíg nem tisztázódik a helyzet, téged megtart talonban.
Egyik se túl kecsegtető, én megmondanám neki, hogy a szünetet elfelejtheti, de engem is, mert innentől nem vagyok rá kíváncsi.
10/20 anonim válasza:
"Ő megmondaná ha szakítani akarna."
Nem, nem mondaná meg, mert szünetet kért. Mással szeretne szexelni, ez biztos. Olyan nincs, hogy szeretek valakit, de szünetet kérek. Ne legyél naív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!