Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zavarja a férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarja a férfiakat ha a nőnek erős a testszaga?

Figyelt kérdés
Nekem pl. elég erős valamiért, a fejbőrömnek is gyorsabban olyan tipikus savanyú szaga lesz és máshol is jellemző ez. Pedig tisztálkodom, lécci ne írjátok, hogy használjak szappant (egyébként csak még nagyobb zsírosságra ösztökéli a bőrt).

2021. nov. 8. 21:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
83%
Ecettel mosod a hajad, és savanyúszagú a fejbőröd? Nahát...
2021. nov. 9. 07:54
 32/39 anonim ***** válasza:
Az ecet nagyon jó, én a ruhákat öblítem vele, puhák frissek lesznek tőle.
2021. nov. 9. 08:55
 33/39 anonim ***** válasza:
72%

#32 az ecet nagyon jó vízkő ellen, de arcra, hajra... Túl erősen savas vegyszer. Kérdező, inkább citromsavval csináld, ha mindenáron konyhai cuccokkal akarod locsolni a fejed. A kókuszolaj pedig szintén olyan dolog, amit a valamennyire is jártas hajas emberek nem javasolnak (bár úgyis fogalmazhatnék, hogy falra másznak tőle). Csak megül a hajon, zsírossá, koszossá teszi, nincs aktív hidratáló hatása. Akkor már inkább argánolaj,az valóban aktívan hidratál. Nagyon cuki, hogy natúr vonalon mozogsz, de akkor nézz utána normálisan, és ne az olcsó retkeket kend a hajadra, amik minimum hatástalanok. Lehet minőségi, valóban hatásos natúr kozmetikumokat is használni, de ezek nem azok. A szilárd szappan pedig továbbra sem olyan állagú dolog, ami javasolt hajra, arcbőrre. Nem lehet tökéletesen kiöblíteni, megtapad. Testre is csak szoszo javasolt, vagyis inkább csak nem katasztrofális bűn, főleg a shea vajas és társai.

Úgyhogy nem, nem normális, hogy ilyen a szagod, jó esetben csak a rossz termékek okozzák, rossz esetben betegség. Emiatt viszont nem is igazán lesz vonzó senki számára, maximum tolerálják. Változtass termékeket, és normálisan nézz utána, mi hat, mi nem, mitől leszel büdös. Ezek alapján igazán nem csodálom, mert mind a szappan, mind a kókuszolaj megtapad a hajon, baromi nehéz őket maradéktalanul kimosni, az ecetsav pedig ebbe a feltapadásba simán tovább rajta marad a hajadon, mint kéne.

2021. nov. 9. 09:20
 34/39 anonim ***** válasza:
Van natúr szilard sampon, rossmannban vettem teljesen jó. Pqpírdobozos
2021. nov. 9. 09:28
 35/39 anonim ***** válasza:
92%
Nekem már most hányingerem lett tőled, sajnálom.
2021. nov. 9. 13:07
 36/39 anonim ***** válasza:
Az ecetet vagy almaecetet higitva borgomasodasra hasznaljak, es ha lemossa nem marad ecetszaga, ezt tudja aki hasznalja. Nem ettol lesz savanyu a szaga, lehet betegseg is a hatterben, ki kellene vizsgalni.
2021. nov. 9. 15:45
 37/39 anonim ***** válasza:

Én használtam natúr szappant(hajra való szilárd sampont is), és nemhogy rossz szagom, de szagom sem volt.

Vált terméket, plusz menj el orvoshoz is, ha nem akar javulni.

(oké a natúr kinézet, de a szőr ma már nemhogy nem véd, de a jó kis mű ruhákban csak berohad, én is nyaffogok, ha rendbe kell tenni, de érdekes, ha szőrös, ahol "nem kéne" fél nap után nem maradsz meg mellettem, pedig tisztálkodok rendesen, de a natúr deo azon szr se ér, fáj, vagy mecera, ez van, akkor viszont marad a nem bio deo, és vagy a nagyon természetes tényleg nulla műanyagot tartalmazó ruházat)

2021. nov. 9. 17:30
 38/39 anonim ***** válasza:

Többször tusolj, reggel is, este is

Ne is b.szna. Kifizeted neki a 30-40 ezres vízdíjat?

2021. nov. 10. 17:44
 39/39 anonim ***** válasza:
65%

38as Ha egy ember 30-40ezres vízdíjat hoz össze havonta, akkor valamit nagyon de nagyon rosszul csinál.

(Ha a havi 3333huf megterhelő, akkor is.)

2021. nov. 10. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!