Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a férfiakat ha a nőnek erős a testszaga?
Figyelt kérdés
Nekem pl. elég erős valamiért, a fejbőrömnek is gyorsabban olyan tipikus savanyú szaga lesz és máshol is jellemző ez. Pedig tisztálkodom, lécci ne írjátok, hogy használjak szappant (egyébként csak még nagyobb zsírosságra ösztökéli a bőrt).2021. nov. 8. 21:32
11/39 anonim válasza:
Savanyú fejszagról még nem hallottam, a fejnek olyan avas zsírszaga szokott lenni annál akinek gyorsan zsírosodik a haja. Vagy ha eltüntethetetlen mert hajmosás után is érződik, akkor az ún. zsíros korpa nevű betegség okozza, ami egy baktériumfertőzés, amit jobb ha orvos kezel, de vannak recept nélkül kapható termékek is rá.
A savanyú testszag, testszerte, tehát nemcsak a hajlatokban, az meg vese-, máj- és epebetegség jele lehet.
12/39 anonim válasza:
A szappan szárítja a bört, a "baba" magyarország kedvencével mosakodva ami összekeveredve a száraz börrel felídézheted a 60 éveket, sokakna ezért van öreg szaguk. Bizonyos tusfűrdöktől savanyú szagod lesz, hát ez van, válts túsfürdőt.
13/39 A kérdező kommentje:
Natur szappant hasznalok.
2021. nov. 8. 21:49
14/39 A kérdező kommentje:
11-es, én savanyúnak mondanám, de lehet hogy inkább avas másnak. Nem vagyok beteg, tisztálkodok is.
2021. nov. 8. 21:51
15/39 anonim válasza:
Pedig a savanyú bőrillat nem normális állapot.
De ha szerinted normális, akkor próbáld elfedni illatosított termékekkel. Csak éppen a problémát - esetleges betegségeket - nem fogja megszüntetni.
16/39 A kérdező kommentje:
Nem használok illatosított termékeket, natur vonalon mozgok. Esetleg lehet, hogy a szőr az, ami a szagot megfogja.
2021. nov. 8. 22:01
17/39 anonim válasza:
10: hallottam rola, budoske, de ha ezekkel a bio-natur mindenfele maszalgokkal megvezetnek es te is erzed, hogy szagod van toluk, akkor miert nem valatsz?! nem attol lesz valami jo, mert a kecske tejebol van vagy tyukszarbol es az hu de termesztes.. normalis cuccokat kell hasznalni es kesz, erdekes, nekem a rendes sampontol es balazsamtol szep, egeszseges a hajam es meg illatos is. de te nyomasd csak a kecsketejes ecetes okosresegef es lepodj meg, hogy az emberek lefordulnak a szagodtol a szekrol.
18/39 anonim válasza:
Van, akinél ez a vonzó, van, akinél nem, attól függ, hogy a másik fél saját testszaga hogyan reagál rá: van, hogy épp emiatt jönnek be egymásnak.
19/39 A kérdező kommentje:
Én pont nem érzem, a volt pasim és anyám szólt. Bocs. én tényleg nem érzem. Én maradok a természetes vonalnál, nem vagyok műanyag-ember, ennyi.
2021. nov. 8. 22:07
20/39 anonim válasza:
Kecsketejes, ecetes kúra = savanyú szag. Nem atomfizika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!