Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reális elvárások ezek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális elvárások ezek a mai világban egy nőtől?

Figyelt kérdés

Ilyen nőt keresek:

- Lehetőleg világosabb haj, kék/zöld szem. (Nem kizáró ok, ha barna a haja vagy a szeme, csak jobban tetszik a világosabb vonal.)

- Normál testalkat.

- Rendes, nem zsebpénzkeresős munka.

- Valamilyen érdeklődési kör, ne csak a telefonját nyomkodja.

- Minimális háziasság. (Én is az vagyok.)

- Önálló, kritikus gondolkodás, fejlődési, tanulási vágy. Az sem baj, ha tanul (pl. levelezőn).

- Minimális saját egzisztencia. (Nekem is van, nem kell saját lakás, csak értelmes pénzügyi gondolkodás.)

Az érdeklődési köröm a 35-40 éves korosztály.

2021. nov. 8. 20:19
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

A 35-40es korosztályban szerintem gáz, ha egy nő nem itt tart. Akár még hajadon, akár már elvált.

A szemszínt és hajat nem soroltam volna ide, mert az max a te zsánered, de nem a személyiség részei.

A normálisan fizető állást és nem mosnám össze a karrierrel. A karrier az én szótáramban az a munka, aminek minden más alá van rendelve az ember életében. Magam is normálisan keresek, 15 év alatt a munkahelyemen egészen jó helyre tornásztam magam úgy, hogy elvégeztem egy plusz iskolát. De messze nem mondanám karriernek.

2021. nov. 9. 07:30
 32/51 anonim ***** válasza:

Nem vártam választ a korodra és, hogy vágysz-e gyerekre, de a keresésednél ezek sem mellékesek.

“Valamiért” nem mindenki vágyik nagy betűs karrierre. Nem is lenne jó, ha mindenki vezető szeretne lenni, túl sok egó ütközne, és kevesebb vezetőre van szükség, mint “átlag beosztottra”.

2021. nov. 9. 09:13
 33/51 A kérdező kommentje:

A karrier NEM azt jelenti, hogy minden más háttérbe szorul. A sikertelenek szoktak azzal takarózni, hogy hát a jó meló nem jött össze, de cserébe milyen fasza minden más. Azokat valahogy nem veszik észre, akik a munkasikerek mellett kiegyensúlyozottan élnek, mert önigazolásra van szükségük. Meg azokat sem veszik észre, akiknek se a kerrierjük, se a magánéletük nincs rendben. A környezetemben van nagyon sikeres vállalkozónő, szintén sikeres újságírónő, befutott HR-es stb. Nem rendeltek MINDENT a munka alá, mégis kiemelkedtek, na akkor hogy van ez? Anyák, feleségek ugyanúgy, mégis messze-messze a magyar átlag felett keresnek és nagyobb felelősséget is vállalnak. Csoda! Nekem egy valódi nő ilyen. A példák (!) akiket említettem jellemzően házasok vagy komoly kapcsolatuk van, szóval azért valamit csak tudnak.

40 éves vagyok, a gyerek kérdéshez rugalmasan alkalmazkodom. És mint kiderült, nekem is van karrierem, így egzisztenciálisan is rugalmasabb tudok lenni az átlagnál.

2021. nov. 9. 09:30
 34/51 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, szerinted a karrier nem megy a család rovására, de nekem, mint gyakorló anyának meg az a véleménye, hogy de.

Az viszont sokat elmond rólad, hogy szerinted az a nő, akinek nem vágya az átlag feletti fizetés, meg vállalkozás, hanem inkább van egy normálisan fizető munkahelye, és van ideje mellette leülni a gyerek mellé, az szerinted csak sikertelen, meg önigazoló.

Lehet, hogy most meg foglak lepni, de nem mindenkinek vágya a luxus, meg az óriási felelősségvállalás. Egy gyerek éppen elég felelősség egy életen át. Azért mert te ismersz ilyeneket, nem hiszem, hogy belelátsz a családi életükbe. Pl ki jár a gyerekért az oviba? A bébiszitter vagy a nagyi? Ki marad otthon vele, ha beteg? Márpedig az élete első hat évében a gyerek minden hónapban beteg. Néha csak taknyos, néha összehányja az ágyat. Én is ismerek befutott HRest. Járóka volt az irodája sarkában. Nyilván azért, mert NEM rendelte alá a munkának a gyerekét.

Ja, de.

2021. nov. 9. 09:47
 35/51 A kérdező kommentje:
Tudod 34, a felettem 2 szinttel lévő közép-európai igazgató három gyermekes családanya. És mivel a gyerekek elég gyakran bejönnek és alapvetően egy nagyon családcentrikus cégről van szó, nekem nagyon is szeretetteljes családnak tűnnek, a gyerekek kedvesek, kiegyensúlyozottak, mosolygósak, udvariasak. Na akkor ez valami földi csoda? Nem hinném. Édesanyám körzeti orvos, azt hiszem ez már nevezhető karriernek és csodás otthont teremtett, emelett rengeteget kirándultunk, színházba, kiállításokra jártunk, mert neki magának meg édesapámnak ezek természetes intellektuális igények voltak. Nem kifogásokat, hanem megoldásokat gyártottak. Ennyire egyszerű.
2021. nov. 9. 09:50
 36/51 anonim ***** válasza:

"Munkája mindenkinek van, karrier az, amikor minden háttérbe szorul."

Érdekes, ha egy férfinek van karrierje, akkor nem szokták negatív jelzőkkel illetni."

Én írtam a fentebbit, nő vagyok és nem illettem negatív jelzővel.

2021. nov. 9. 09:51
 37/51 A kérdező kommentje:
Tök jó lenne, ha a sok sikeres nőt gyalázó leírná, hogy hogyan lehetséges, hogy orvosok, ügyvédek, cégvezetők is gyereket vállalnak és kiegyensúlyozott családi életet élnek. Mert akkor dől a kis gondolat-kártyavár :) Mindegy is, ti éljetek úgy, ahogyan nektek megfelelő és kielégítő, de ne dehonesztáljátok azokat a nőket, akik család mellett tűnnek ki a középszerből. Sokkal inkább tiszteletet érdemelnek szerintem, tőlem mindenképpen meg is kapják.
2021. nov. 9. 09:54
 38/51 anonim ***** válasza:
95%
Relatív, hogy mit tartasz karriernek. Lehet, hogy Te azt is annak tartod, amit én elértem, én nem. 46 éves nőként úgy érzem, hogy a valódi karrier egy nőnek azt jelenti, hogy sok más, ha nem minden, háttérbe szorul. Általános orvos és gyógyszerész végzettséggel, tudományos fokozattal felső-középvezető vagyok, egy farmakovigilancia részleget vezetek. Messze-messze a magyar átlag felett keresek, messze nagyobb felelőséggel. De ha valódi karriert akarnék, és felsővezető lenni, vagy hasonló pozíciót egy nagyobb vállalatnál, akkor alig láthatnám a lányomat, hetente kellene külföldre utaznom, és jóval többet kellene dolgoznom. Tudom, mert kaptam konkrét ajánlatokat. De van az a pont egy nő életében, ahol döntenie kell. Inkább vagyok "sikertelen", de jó anya, de nőként, főleg özvegyen, gyerekkel ennél feljebb törni csak valaminek a rovására tudnék, legyen az az a családommal töltött minőségi idő vagy az egészségem - nekem annyit nem ér.
2021. nov. 9. 09:59
 39/51 A kérdező kommentje:
38-as, ez abszulút karrier, nem kérdés. Nem csak annak van karrierje, akit magángéppel visznek ki Londonba tárgyalni. Az említett közép-európai igazgató felett is vannak szintek, mégis ki merem jelenteni, hogy egy munkájában kivételesen sikeres nőről van szó. Mindezt úgy, hogy 3 gyermek anyja. Nagyon nem mindegy. Ahogy írtam is, anyukám családorvos, ez - mint szerintem előtted is ismert - a medicinán belül nem egy nagy karrier, én mégis karrierként írnám le, hiszen a praxisát szépen felépítette, plusz vizsgát tett (munkaegészségügy), utóbbira pedig egy saját kis plusz vállalkozási lábat is kimunkált. Még ha nem is lett sztár kézsebész vagy kardiológus, nekem ez teljesértékű karrier, főleg az otthoni kiemelkedő tevékenysége és két gyerek felnevelése mellett (mindketten többdiplomások vagyunk és tisztességesen elindítottak minket az életbe). Szóval ő úgy épített karriert, hogy nem hanyagolt el minket, innentől szerintem ez a szint bármilyen átlagos képességekkel rendelkező nő számára megugorható (nem kell az orvosi területen).
2021. nov. 9. 10:41
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

De mondjuk egy agysebész többet dolgozik, mint egy háziorvos. Ott neked is villantanod kell.

Azért próbáld meg a leendőbelidet nem mindenben az anyádhoz hasonlítani.

2021. nov. 9. 10:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!