Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reális elvárások ezek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális elvárások ezek a mai világban egy nőtől?

Figyelt kérdés

Ilyen nőt keresek:

- Lehetőleg világosabb haj, kék/zöld szem. (Nem kizáró ok, ha barna a haja vagy a szeme, csak jobban tetszik a világosabb vonal.)

- Normál testalkat.

- Rendes, nem zsebpénzkeresős munka.

- Valamilyen érdeklődési kör, ne csak a telefonját nyomkodja.

- Minimális háziasság. (Én is az vagyok.)

- Önálló, kritikus gondolkodás, fejlődési, tanulási vágy. Az sem baj, ha tanul (pl. levelezőn).

- Minimális saját egzisztencia. (Nekem is van, nem kell saját lakás, csak értelmes pénzügyi gondolkodás.)

Az érdeklődési köröm a 35-40 éves korosztály.

2021. nov. 8. 20:19
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
77%
9# Ez aztán az összeesküvés-elmélet, 9-es! :D
2021. nov. 8. 21:17
 12/51 anonim ***** válasza:
0%

11-es!

Azért a kamionnyi kiéhezett migránsnak örülnél mi?

Már el is játszottál a gondolattal te kis cseles.

2021. nov. 8. 21:18
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jók az ilyen listák, de felmerülne bennem, hogy milyen nőkkel ismerkedtél eddig, akik nem kaptak rendes fizetést?
2021. nov. 8. 21:19
 14/51 anonim ***** válasza:
72%

12-es!

Nem annyira, mint te, magát nőnek tettető, te!

Amikor anyagias nőnek tetteted magadat akkor recsizel is az esetlegesen sikeresen nők ellen hergelt férfiak reakcióin?

2021. nov. 8. 21:20
 15/51 A kérdező kommentje:
13, pl. AVON-eladó (nem tudom mi a pontos neve), 4 órás kisegítő boltban, mondjuk ezek fiatalabbak voltak.
2021. nov. 8. 21:29
 16/51 anonim ***** válasza:
94%

Hát ez elég nevetséges. Avonosokat akiket ismerek vagy normális munka MELLETT csinálják, vagy kisgyerekkel otthon.

Nálam ez fura lenne, hogy egy férfinak ilyen női voltak.

2021. nov. 8. 21:33
 17/51 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy pl. Nekem nagyon furcsa lenne, ha egy felnőtt nő nem értené az írott szöveget.
2021. nov. 8. 21:35
 18/51 anonim ***** válasza:
Mit nem értek? Ha neked csak négyórás nőid voltak, és ez annyira jellemző, hogy külön elvárásként kell megemlítened a rendes munkát, az elég nagy red flag.
2021. nov. 8. 21:45
 19/51 A kérdező kommentje:
Például, ezt írtam. Nem azt, hogy csak. Általános iskola, második osztály.
2021. nov. 8. 21:50
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Millio meg 1 olyan nő van ami a kèrdésben
2021. nov. 8. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!