Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális elvárások ezek a mai világban egy nőtől?
Ilyen nőt keresek:
- Lehetőleg világosabb haj, kék/zöld szem. (Nem kizáró ok, ha barna a haja vagy a szeme, csak jobban tetszik a világosabb vonal.)
- Normál testalkat.
- Rendes, nem zsebpénzkeresős munka.
- Valamilyen érdeklődési kör, ne csak a telefonját nyomkodja.
- Minimális háziasság. (Én is az vagyok.)
- Önálló, kritikus gondolkodás, fejlődési, tanulási vágy. Az sem baj, ha tanul (pl. levelezőn).
- Minimális saját egzisztencia. (Nekem is van, nem kell saját lakás, csak értelmes pénzügyi gondolkodás.)
Az érdeklődési köröm a 35-40 éves korosztály.
Munkája, vagy karrierje? Mert nem ugyanaz. Munkája mindenkinek van, karrier az, amikor minden háttérbe szorul.
Csak úgy hirtelen szeretted meg a karrierista nőket?
Én ismerek pénzes, karrierista nőket.Leírom az milyen, akit legközelebbről ismerek.
Reggel elmegy 6kor dolgozni, este 6-7-re hazaér.Egy gyereke van, akit egyedül vállalt, mert magának szülte.A gyereket 90%-ban a családja neveli helyette, mert arra ugye nem ér rá.Otthon semmilyen házimunkát nem végez, nem főz, nem süt.Párkapcsolat nem érdekli.Soha nem is volt neki, nyilván már nem is lesz.
#6:
Tévedsz. A #4 vagyok. Nem vagyok incel, lány vagyok. Még véletlenül sem politikai síkon képzelem az "incel probléma" megoldását. Nőket sem akarok importálni, márcsak azért sem, mert az általad vázolt dolgokat én is rendkívűl szánalmasnak tartom.
" Munkája mindenkinek van, karrier az, amikor minden háttérbe szorul."
Érdekes, ha egy férfinek van karrierje, akkor nem szokták negatív jelzőkkel illetni.
Az is érdekes, hogy a nőnek ne legyen karrierje, de azért dolgozzon, mivel így nem kell eltartani, de a családot is szolgálja ki, majd ha válásra kerül a sor, akkor ő lesz az, aki viszi azt a pénzt, amit nem is ő keresett meg, és a két műszakban (munkahely, otthon) dolgozó nő hirtelen pénzéhes golddigger jelzőket kap.
Még mindig a #4 voltam, aki nem férfi, és főleg nem incel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!