Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkben is van "rakás szerencsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkben is van "rakás szerencsétlenség" típusú?

Figyelt kérdés
Azthittem ez főleg férfiaknál fordul elő. Akinek semmi nem jönn össze, nem dolgozik, egész nap netet böngészi, siránkozik hogy szar az élete de semmit nem kezd hogy előrejusson.

2021. nov. 8. 14:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Vannak, többet is ismerek. De mi számít szerencsétlennek? Számomra azok a nők is azok, akik nen többet lábtörlőnél, vagy csak potyogtatják a gyerekeket és nincsenek megbecsülve. A kapcsolat nélküliség nem egyenlő a szerencsétlenséggel. :)
2021. nov. 8. 19:38
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
11# Számomra inkább szánalmasak a semmittevők. Ez lemaradt.
2021. nov. 8. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:
11%
10, pontosan. A punci gyakorlatilag felér egy életbiztosítással. Nőként nem tudsz olyat csinálni, hogy ne lenne olyan balek, aki megpróbálná helyretenni a dolgokat, minimális szexért (vagy annak reményében). Azért mondjuk mindig, a nőnek egy dolga van: létezzen.
2021. nov. 8. 19:40
 14/18 anonim ***** válasza:
9%
Van, de mégis van ennek ellenére pasijuk nekik is általában. Elég igazságtalan, hogy a szerencsétlen férfiaknak meg nem lehet csaja.
2021. nov. 8. 20:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért irigylitek a pasikat a “szerencsétlen” nőktől? :D

Meg amúgy mit jelent az, hogy “szerencsétlen”? Habókos, szétszórt, vagy nem olyan vonzó, tanulatlan, rossz munkahelye van, vagy mit pontosan?

2021. nov. 9. 06:55
 16/18 anonim ***** válasza:

"Azért mondjuk mindig, a nőnek egy dolga van: létezzen."

Nekem volt olyan kolléganöm aki majdnem megölt egy beteget mert tablettát tett az infúziós terápiába. Ha az eljut a vénába lehet temetni, és az már emberölés. Szerintem az elméleted egy picit hibás.

2021. nov. 12. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:

én nem hetero férfi vagyok, és elég sok "szerencsétlen nő" típusú ismerősöm volt.

a különbség az, h általában őket felkarolta egy férfi.

az ÖSSZES lány ismerősöm úgy ment ki külföldre, hogy vagy hirtelen bepasizott, vagy csak egyszerűen a barátja eltartotta, amíg otthon érezte magát az adott országban.

lány barátért igazából sosem aggódtam pont emiatt.

2021. nov. 12. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Nokent tenyleg sokkal konyebb ha szerencsetlen valaki

Meg szerencse hogy havonta mensiznek, kulonben mar tul jo lenne az eletuk!:D

2021. dec. 17. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!