Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak az én szerencsétlenségem, vagy ez teljesen általános, vagy jobb ha áttérek a netes társkeresőkre?
12 alkalommal melléfogtam az utóbbi időben, minden nőnél kiderült, hogy van barátja, sokszor ez lepattintós szöveg, de mint később kiderült, tényleg van mindegyiknek.
Ez most zsinorban ma a 11. nő volt.
Leginkább már csak neten lehet biztosabb abban az ember (persze tudom ott se 100%) , hogy nincs barátja az illető nőnek?
Ismered a mondást..
"A nő olyan, mint a parkoló. Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős!"
kösz , most megnéztem, kihagyom a netet, egyrészt mert minden apró marhaságért fizetni kell.
De az mekkroa már, hogy üzenetben senkinek nem enged a rendszer elküldeni e-mail címet?
Szóval se úgy, ha a "@" ot helyettesítem valamivel, még angolul se basszus, nem hagyja elküldeni az e-mail címet na itt fel is cseszte alapból az idegrendszerem :)
Maradok Net nélkül hamar meggyőztetek és a társkeresők is meggyőztek :)
Jóval több férfi van egyedül, mint nő.
Velem is hasonló a helyzet.
Ismerkedés élőben: 90% foglalt, 10% nem nyitott az ismerkedésre (vagy csak szimplán nem jövök be nekik).
Ismerkedés neten: 90% semmit nem ír vissza, 10% legalább visszaír, de mindig elutasít (legtöbbször a korom miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!