Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, a lányoknak mi a bajuk egy jólelkű, őszinte fiúval?
Eddig minden lány csak becsapott, hülyített, érzelmeimmel játszott, stb.
Ezt általában a fiúk szokták a lányokkal csinálni, de nálam pont fordítva van.
Még nem tanultad meg hogy a nők a menő, gazdag, budán villába, luxusterepjáróval járó vállalkozókat szeretik.Ha volt pár évet sitten, az plussz pont, mert ettől még menőbb.
Én még egy ilyen csávót sem láttam panaszkodni.Tinderen, badoon is sikerük van.
Semmi bajom velük, pont ilyen a férjem is.
Lehet, hogy te nem is vagy az.
Én általában ilyen vagyok, de soha nem éreztem azt hogy a nőknek ezzel baja lenne..sőt.
Akkor most mi is van?
#7: Valóban, mert nem jött még rá, hogy a külseje nem üti meg azt a szintet, hogy kelljen bárkinek is és az említett tulajdonságok nem pozitív, hanem semleges tulajdonságok a nő szemében. Vágynak rá, de csak és kizárólag abban az esetben, ha az adott férfi vonzó számukra.
Akinek meg esetleg vonzó a kérdező az vissza is szeretne élni ezekkel a tulajdonságokkal, mert hát szinte hívogat a kisördög a válladon, hogy használd ki az ilyen embert. Mivel leginkább csak az ilyen embert tudod kihasználni, mert aki nem ilyen, az téged használ ki.
"Vágynak rá, de csak és kizárólag abban az esetben, ha az adott férfi vonzó számukra."
Ezen mi a fura? Mindig vádként van megemlítve, hogy a nők neki tetsző férfiakat akarnak.
9
Mintha az itt síró incelkék nem számukra vonzó nőt akarnának..XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!