Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erdemes vele tartani a kapcsolatot?
Szóval kéne az egotuning? 🤔😅
Merthogy értelmét nem làtom a dolognak.
Szóval azt mondta hogy bejössz neki, te azt mondtad te neked nem jön be, és ő ajánlotta hogy barátok lehettek, neked eszedbe se jutott, hogy annak a másiknak így szar lesz, ha te találsz magadnak valakit, és azt mondtad, ok legyetek barátok?
Utána azért panaszkodsz, mert most meg azt mondja neked többet látva a dologban, hogy úgy érzi bejön neked ő. Igen ez a részéről necces, de te is hibáztál kérdés, hogy megsajnáltad, vagy tényleg barátságot érzel iránta, és ezért mondtad, hogy ok legyünk barátok. Az esetek nagy többségében, ha teljesen becsületes a másik és tisztelettudó, kedves, aranyos, még akkor is szar egy ilyen helyzet a másiknak.
Én ezt előrevetítve megbeszélném a másikkal, hogy én az ő érdekeit nézve szerintem jobbnak látnám, ha nem barátkoznánk, mert nem akarom, hogy szenvedjen, ha én rám rám találna az igazi.
Nem érzed az ellentmondást?
Egy te nem vetted komolyan akkor az érzéseit, kettő ő se vette komolyan hogy neked nem jön be.
Szóval ergo az ilyenből szokott az lenni, hogy x-edik visszautasítás után se fogja megérteni, hogy nem, és ha te összejössz valakivel, akkor lehet hogy ő szabotálni fogja jobbik esetben a kapcsolatotokat, rosszabbik esetben a rendőrséget hívhatod távolságtartási ügyében, mert esetleg a párod és téged is zaklat majd. Az már nem jó előjel, ha elsőre nem értette meg a nem szót.
Egy egészséges érzelmű ember megérti, és mindkettőtök érdekében elválnak útjaitok, vagy tud szimplán csak barát lenni, de nem hiszem ha vannak érzései, hogy bírni fogja, hogy mellettetek kullog míg ti kézen fogva romantikáztok és stb. Képzeld el a helyzetet, csók előtte, szóval mindent látva neki milyen érzés, minek legyen gyertya tartó hm? Így nem hagyod tovább lépni, hogy megtalálhassa azt akivel oda vissza ható érzéseik vannak egymás iránt.
De mivel a másik nem értett a nemből, kérdés hogy a második nemből érteni fog-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!