Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elengedni egy olyan pasit, akivel megvan a kölcsönös vonzalom, de nem nyit párkapcsolat terén felém?

Figyelt kérdés
Kezdek elfáradni ebben, hogy érzem, hogy fontosabb vagyok neki mint egy átlagos barát, ismerős, és kifejezi hogy vannak érzései irántam, de a párkapcsolatig szerintem soha nem fogunk mi ketten eljutni

2021. nov. 5. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezz rá, hogy ő mit szeretne.
2021. nov. 5. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

Kicsit bővebben?

Milyen kapcsolatban vagytok, honnan (mhely?) ismeritek és mióta egymást, milyen gyakran töltötök el időt; függetlenek vagytok? Rengetegen céltalanul flörtölgetnek, némi szexuális célozgatás nem feltétlenül vonzalom, csak viccelődés, amit van aki lecsap, más kölcsönös vonzalomnak hisz...

2021. nov. 5. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Miért nem jutottatok el eddig a kapcsolatig? Voltak már randijaitok?

Ne dönts elhamarkodottan! Főleg ha tényleg úgy érzed hogy fontos vagy neki.

2021. nov. 5. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes a leírásod kérdező!

Én is hasonló helyzetben vagyok egy férfi ismerősömmel és nem értem, hogy miért játssza ezt a kettős játékot velem.

Megnyugtatlak, nem csak Te vagy egyedül ilyen dilemmában...

2021. nov. 6. 05:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk úgy lehet elengedni hogy megszakítasz vele minden kapcsolatot.

Nincs más mód. Pont!

2021. nov. 6. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!