Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, járnátok pincérrel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok pincérrel? Mi az oka h rendre lepattintanak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, sajnos rendre belefutok társkeresőkön abba, hogy amint megtudják a nők, hogy pincérként dolgozom lepattintanak..

Maximum a molett nőknél rúgok labdába, akik sajna nekem nem tetszenek.

Átlagos pali vagyok és átlagos nőknél próbálkozom..

Ennyire gáz ez a szakma? vagy mindenki arra gondol h aki vendéglátós az egyben iszik v drogozik?

2021. nov. 5. 09:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

Ezek szerint ez a srác hazodott?

[link]

Eleddig ógy tudtam hogy buszsofőröknek minden megállóra 3 nőjük jut.

Pincéreknek valamivel több. Tévedek?

2021. nov. 5. 11:24
 12/21 anonim ***** válasza:
12%

Mi a probléma az írásképével? Akadémikusok szegődnek pincérnek? Eleddig ógy tudtam minden buszsofőrnek megállónként 3 nője van. 60 éves sógoromnak rendszeresen jobbnál jobb 30-as barátnői voltak, amíg nyugdíjba nem vonult.

Pincérek?

[link]

Lódított?

2021. nov. 5. 11:32
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem járnék pincérrel. Nem a pénz vagy egyebek miatt, hanem mert kb. alig látnánk egymást, úgy meg sok értelmét nem látom egy kapcsolatnak.
2021. nov. 5. 11:50
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

már volt hasonló. Tudjuk, hogy minden nő diplomás, minden nő nem aranyásó, minden nőnek jár ez meg az meg amaz stb.

minden nő tökéletes...tudjuk, tudjuk

2021. nov. 5. 12:10
 15/21 anonim ***** válasza:
85%
na mar megint egy ‘ferfitobbletes’ gyoker idiota. az a baj, akit te ‘atlagos csajnak’ hiszel, az valojaban joval szinted feletti es kaphat magahoz valo pasit is. es nem az a baj, hogy pincer vagy.. hanem, hogy nem tudod a szintedet es szamonkered a nokon, ha nem kellesz nekik.
2021. nov. 5. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

mucika, nekem nem kellene olyan nő, aki "szintekben" gondolkodik.

Az egy agyilag kislány. De, te döntesz

2021. nov. 5. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:
mucika, elfeljtettel profilt valtani.
2021. nov. 5. 12:26
 18/21 A kérdező kommentje:

Kedves 10. hozzászóló: elnézést ha nem értem el azt a nyelvi szintet, ami szerinted megillet egy internetes fórumot..

A nőkről sztem semmi rosszat nem mondtam.. ha a túlsúlyos nők irányába történő diszkriminációm zavar, ezúton is bocsánat! Hidd el próbáltam, de nincs vonzalom.. konkrétan nem állt fel mikor kellett volna

2021. nov. 5. 12:30
 19/21 A kérdező kommentje:

Olvastam ezt a cikket anno énis.. sztem enyhén el túlzás, de vannak szangvinikus jelleműek akik valóban ügyesek abban h adják el magukat :)

Annyi h én nem szimplán dugni akarok, hanem társat..

2021. nov. 5. 12:34
 20/21 A kérdező kommentje:
Na látom megjöttek az agresszív megmondóemberek haha olyan szép mikor izomból akartok megmagyarázni vmit , biztos nagyon hatásos :)
2021. nov. 5. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!