Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, járnátok pincérrel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok pincérrel? Mi az oka h rendre lepattintanak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, sajnos rendre belefutok társkeresőkön abba, hogy amint megtudják a nők, hogy pincérként dolgozom lepattintanak..

Maximum a molett nőknél rúgok labdába, akik sajna nekem nem tetszenek.

Átlagos pali vagyok és átlagos nőknél próbálkozom..

Ennyire gáz ez a szakma? vagy mindenki arra gondol h aki vendéglátós az egyben iszik v drogozik?

2021. nov. 5. 09:01
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
37 éves vagyok
2021. nov. 5. 09:02
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Inkább arról lehet szó, hogy vendéglátás = kiszámíthatatlan beosztás, estébe nyúló műszakok, hétvégi munkavégzés = kevés minőségi idő.

Mondom ezt turizmusban dolgozóként.

2021. nov. 5. 09:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Előítélet is, miszerint sok a lehetőség a csajozásra, éjszakázásra.
2021. nov. 5. 09:13
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
ne aggodj, nem azert pattintanak le, mert pincér vagy. az max csak urugy.
2021. nov. 5. 09:25
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Kik pattintanak le? Lehet, hogy nem a megfelelő helyen/nőkkel ismerkedsz.
2021. nov. 5. 09:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen korosztálynál próbálkozol? A 25 feletti nők már elvárják, hogy legyen némi egzisztenciád.
2021. nov. 5. 09:56
 7/21 A kérdező kommentje:

a diplomás csajok...

jaa amúgy ezek a tinder és társaik tényleg szarok, mert annyival több faszi van fenn mint nő hogy az átlagos csajok is kb úgy válogathatnak mint egy topmodell..

de volt olyan is h voltam randin vkivel, elköszönés után a lány írt még h jól érezte magát.. másnap viszont már nem igazán állt szóba velem

2021. nov. 5. 09:59
 8/21 A kérdező kommentje:
az az igazság h nagyon sokszor el sem jutunk addig h anyagiakról beszéljünk :D
2021. nov. 5. 10:00
 9/21 A kérdező kommentje:
keresni meg nem keresek rosszul.. havi 3-400at megkeres egy pincér
2021. nov. 5. 10:10
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem azzal lesz a baj, hogy pincér vagy. Az írásképed is gyalázatos, az meg ahogyan vélekedsz a nőkről csodálatos...
2021. nov. 5. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!