Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előre köszönés jelent valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre köszönés jelent valamit nálatok lányok? Csak mert észre vettem, hogy mostanában ezt csinálja egy női munkatársam, meg ha meglát nagy szemekkel néz rám.

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Azt jelenti, hogy próbál jómodorra nevelni, de reménytelen eset vagy. A férfi köszön előre!
2021. nov. 4. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele valamiről, bármiről, aztán kiderül akar-e valamit.
2021. nov. 4. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból nagy szemem van, és ha éppen nem reggel félkómásan találkozunk, akkor nagy valószínűséggel annak is fog tűnni :D Szóval én mindenkire nagy szemekkel nézek, akkor most mindenkiben felmerül a gyanú?

Szerintem nem jelent semmit, ha előre köszön. Ha találkozom az utcán egy kollégával, akkor amint észreveszem, köszönök neki, tökmindegy, hogy ő köszönt-e előbb vagy sem. Néha még beszélgetést is kezdeményezek. Mert én ilyen kis csacsogós típus vagyok, meg amúgy is milyen kellemetlen már az iroda előtti 5 méteren néma csendben menni egymás mellett azzal a kollégával, akivel amúgy két székkel ülünk csak arrébb egymástól. De ez nem jelent semmit, nem izgulok rá mindenkire, aki a közelemben van.

Adom a #2 válaszát, beszélgessetek, hívd el kávézni, aztán majd kiderül, hogy miről van itt szó. Ez önmagában nem biztos, hogy bármit is jelent.

2021. nov. 4. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előre köszönés nem jelent semmit. A nagy szemekkel rád nézés talán már igen De attól is függ, hogy milyen köztetek a viszony?
2021. nov. 4. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Hát nálam is úgy van, hogy az addig alig köszönő kolleganő előre köszön. Nincs benne semmi, tudom miért van. Bejövök neki, és épp nincs megsértődve már, és egy kis mázoskodással próbálja elérni hogy megfektessem végre.

Hát azt várhatja

2021. nov. 4. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után mindig nagyon figyelni fogok, hogy ne köszönjek előre a férfiaknak, pedig szerintem teljesen normális, hogy amikor belépek a munkahelyre, akkor én, mint érkező köszönök a már dolgozó munkatársaknak. Nem hittem volna, hogy a "Jó, reggelt" már kezdeményezésnek számít, ha közben ránézek a másikra.
2021. nov. 4. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

"Nem hittem volna, hogy a "Jó, reggelt" már kezdeményezésnek számít, ha közben ránézek a másikra."

Arról van szó ha eddig nem köszöntél, majd mégis. Nem arról ha mindennap köszönsz

2021. nov. 4. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen.Ott a csajnak bejtt a csávó,azért köszöngetett előre.Pedig elég buta egy gyerek,köszönni nem tud,de a csajnak vissza szokott,lehet már meg is kettyintette.
2021. nov. 4. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen kollégák, 20 évvel fiatalabb nő is, általában a harsányabbak. Én annak tudom be, hogy más a "köszönési távolság" két különböző személyiségtípus között.

A harsány rám kiabál 10 méterről vagy belekiabál a hátamba, ha épp mögöttem bukkan fel. Én visszafogottabb vagyok, én pl. kb. 2-3 méterről, normál hangerővel köszönök bárkinek, és csak akkor, ha szemkontaktus is van. Teljesen elképzelhetetlen, hogy ráüvöltsek valakire messziről.

2021. nov. 4. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!