Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg létezik?

Figyelt kérdés

Hogy az új pasi megtudja a múltból egy pasim, aki nem volt jóképű , hanem alacsony, csóró és azt mondja, hogy ha az a pasi hozzámért valaha, neki nem kellek ?

Ez pasival is előfordul, ha a nő megtudja, hogy az elődje egy csúnya, ápolatlan nő volt, akkor megundorodik a pasitól, aki ráadásul őrülten szerette?

2020. okt. 21. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
igen, létezik, a tini kapcsolatok rovatban
2020. okt. 21. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
4%

Bizony, sok férfi, én is, nem nyúlok olyan nőhöz, akinek volt színes pasija.

Sok nő meg a prostikat nem tolerálja. Bár a menő pasik mind prostiznak, mert kell.

2020. okt. 21. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Hasonlóképpen gondolkodok mint 2. De! Idevehetem a túl idős, túl fiatal exeket meg a híres(“1000 csajjal volt dolgom mióta zenésznek álltam”) exeket is. Indok hogy külvilágnak játszik feltűnősködik a csaj és nem az adott párjának a lénye érdekli. Ha persze tévedek akkor tévedek
2020. okt. 21. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
igen, tényleg létezik, az én férjem is azt mondta elhagyna ha kiderülne hogy színesbőrűvel voltam előtte. persze nem voltam, de ez akkor is kiábrándító, nagyon sekélyes személyiségre vall és nem is tudok rá úgy felnézni emiatt...
2020. okt. 21. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

4.-nek.

Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.

Kérdezi a bíró:

- Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?

- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.

- És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?

- Hát dehogynem.

- De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?

- Ejj, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel!

2020. okt. 21. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Emberi lények vagyunk, legalábbis mi. Lehet hogy te egy csizma (idegrendszer nélküli halott tárgy) vagy, de mi emberek vagyunk. Annyi a közös a csizma-tehénkaksi és a hüvely-pénisz párosításban, hogy az egyik fizikailag a másikba kerül. De ennél több hasonlóságot nem tudsz felmutatni. Szóval ez egy hatásos retorikai fogás, de nem ésszerű indok.

De csak a te kedvedért írok egy hasonló jelenetet, oké :)

Bíró úr, el akarok válni!

Miért akar elválni, asszonyom?

Mert már szexeltem a férjemmel.

De ez miért indok az elválásra? Maga is szexelt, ő is szexelt hol itt a gond?

Na de bíró úr! Ha maga fogja a füstölt kolbászt, és megeszi, aztán kihagyja, megeszi ujra? Na ugye hogy nem? Ami egyszer behatolt, azt le kell húzni a wc-n!

2020. okt. 21. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:
44%
Létezik, két esetben is... Az egyik amikor az illető egy önelégült, öntelt pöts - jobb is ha szakít. A másik eset amikor nincsenek igazi érzések, annak meg úgyis szakítás lett volna a vége. Normális ember nem rugózik a múlton és az exeken.
2020. okt. 21. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!