Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg létezik?
Hogy az új pasi megtudja a múltból egy pasim, aki nem volt jóképű , hanem alacsony, csóró és azt mondja, hogy ha az a pasi hozzámért valaha, neki nem kellek ?
Ez pasival is előfordul, ha a nő megtudja, hogy az elődje egy csúnya, ápolatlan nő volt, akkor megundorodik a pasitól, aki ráadásul őrülten szerette?
Bizony, sok férfi, én is, nem nyúlok olyan nőhöz, akinek volt színes pasija.
Sok nő meg a prostikat nem tolerálja. Bár a menő pasik mind prostiznak, mert kell.
4.-nek.
Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.
Kérdezi a bíró:
- Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?
- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.
- És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?
- Hát dehogynem.
- De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?
- Ejj, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel!
Emberi lények vagyunk, legalábbis mi. Lehet hogy te egy csizma (idegrendszer nélküli halott tárgy) vagy, de mi emberek vagyunk. Annyi a közös a csizma-tehénkaksi és a hüvely-pénisz párosításban, hogy az egyik fizikailag a másikba kerül. De ennél több hasonlóságot nem tudsz felmutatni. Szóval ez egy hatásos retorikai fogás, de nem ésszerű indok.
De csak a te kedvedért írok egy hasonló jelenetet, oké :)
Bíró úr, el akarok válni!
Miért akar elválni, asszonyom?
Mert már szexeltem a férjemmel.
De ez miért indok az elválásra? Maga is szexelt, ő is szexelt hol itt a gond?
Na de bíró úr! Ha maga fogja a füstölt kolbászt, és megeszi, aztán kihagyja, megeszi ujra? Na ugye hogy nem? Ami egyszer behatolt, azt le kell húzni a wc-n!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!