Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan, hogy a férfi kívánja a feleségét, de magát a szexet a háta közepére sem kívánja?
Főleg férfiak válaszát várnám, vagy olyan nőkét akik ezt átélték.
Én nagyon kívánom a férjem és szeretném, ha rendben lenne a szexuális éltünk is, de ő nem akarja. Azt mondta hogy legyek türelmes mert most egy olyan időszaka van, amikor egyáltalán nem kívánja a szexet.
3 hónapja nem volt már köztünk semmi
Igen, létezik. Nem Téged nem kíván, hanem magát a szexet. Van ilyen, én is átéltem.
28/n
Ha kívánná a feleségét szexelne vele.Alap logika.
Semmit nem mozgatsz már meg benne ha 3 hónapja hozzád sem nyúlt.
Emlékeztetsz a legutóbbi ismerkedésemre,ott sem volt már hónapok óta semmi intimás köztük,még csók sem,de az a nőci is ragaszkodott a 2 éve halott kapcsolatához.
Nos ahogy ők is megérdemlik kb. egymást pont úgy ti is ezek szerint.
Magamról ezt el nem tudnám képzelni.
Teljesen mindegy milyen állapotban vagyok, elég egy érintése, közelítése a páromnak. Fáradtság, gondok, minden elillan olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!