Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki nem igényel túl sok szeretet vagy testiséget, de igazán szereti a párját?
Például, hogy nem igényli annyira azt, hogy találkozzunk többször, de nem lenne vele problémája viszont fél mert "lekorlátozom".
1,5 éve vagyunk együtt, távkapcsolatban 2 hetente találkozunk.
Én ilyen vagyok.
Nem különösebben igénylek sok együttlétet meg pátyolgatást meg szeretgetést, sőt, kicsit idegesít is, ha a csajom állandóan a nyakamon lóg, ebből volt is már sok problémám a párkapcsolataimban, mert valahogy mindig olyan csajokat fogtam ki, akik szeretnek a másikon csüngeni, és nem nagyon tudták megérteni, hogy attól én még nagyon szeretem őket, hogy kevesebb együttlétet meg pátyolgatást igénylek, mint egy átlagember.
A testiséggel mondjuk úgy vagyok, hogy arra azért vágyok, de ez már szubjektív, hogy kinek mi a sok.. van amikor olyanom van, hogy naponta 3-4x, meg olyan is, hogy egy hétig nem, szóval hullámzó.
nem igényel TÚL SOK SZERETGETÉST, BABUSGATÁST én úgy értettem kedves kommentelő. IGÉNYLI A TÁRSASÁGOMAT, amikor nem vagyunk együtt neten is minden keres, érdeklődik irántam. Élőben meg még tökéletesebb minden! Szexelünk amikor együtt vagyunk!
A problémám viszont az, hogy szerinte ennyi bőven elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!