Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan férfi aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi aki nem igényel túl sok szeretet vagy testiséget, de igazán szereti a párját?

Figyelt kérdés

2016. dec. 7. 16:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
91%
Igen
2016. dec. 7. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Mit értessz a nem túl sok szeretet alatt? Testiséget igen azzal mi a gondod??
2016. dec. 7. 16:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Például, hogy nem igényli annyira azt, hogy találkozzunk többször, de nem lenne vele problémája viszont fél mert "lekorlátozom".

1,5 éve vagyunk együtt, távkapcsolatban 2 hetente találkozunk.

2016. dec. 7. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Én ilyen vagyok.

Nem különösebben igénylek sok együttlétet meg pátyolgatást meg szeretgetést, sőt, kicsit idegesít is, ha a csajom állandóan a nyakamon lóg, ebből volt is már sok problémám a párkapcsolataimban, mert valahogy mindig olyan csajokat fogtam ki, akik szeretnek a másikon csüngeni, és nem nagyon tudták megérteni, hogy attól én még nagyon szeretem őket, hogy kevesebb együttlétet meg pátyolgatást igénylek, mint egy átlagember.

A testiséggel mondjuk úgy vagyok, hogy arra azért vágyok, de ez már szubjektív, hogy kinek mi a sok.. van amikor olyanom van, hogy naponta 3-4x, meg olyan is, hogy egy hétig nem, szóval hullámzó.

2016. dec. 7. 16:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat, ment a zöld pipa! :)
2016. dec. 7. 17:02
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyenre mondják, hogy halvérű. Nincs vele gond de hasonló mentalitású pár valò hozzá. Nekem ez annyira langyos, hogy szinte energiát se érdemes bele fektetni ellentétes velem.
2016. dec. 7. 18:19
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
MÁr bocs, de hogy lehet az, hogy valaki nem igényel és ad szeretet eleget, de azért szereti a párját? Gondoldd ezt újra át!!!
2016. dec. 8. 03:30
 8/12 A kérdező kommentje:
egy szóval nem mondtam, h nem ad szeretetet ... :D
2016. dec. 8. 09:36
 9/12 anonim ***** válasza:
11%
Gondolj már bele logikusan légyszíves, hogy aki nem igényel se szeretetet, se testiséget, az hogy lenne már képes szeretni egy másik embert?? Teréz Apa, vagy mi?
2016. dec. 8. 10:13
 10/12 A kérdező kommentje:

nem igényel TÚL SOK SZERETGETÉST, BABUSGATÁST én úgy értettem kedves kommentelő. IGÉNYLI A TÁRSASÁGOMAT, amikor nem vagyunk együtt neten is minden keres, érdeklődik irántam. Élőben meg még tökéletesebb minden! Szexelünk amikor együtt vagyunk!

A problémám viszont az, hogy szerinte ennyi bőven elég!

2016. dec. 8. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!