Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekkel a paraméterekkel mi a maximum, amit megcélozhatok férfiban?
Nem kedves 39-es (hosszú válaszoló vagyok, akit kegyetlenül kritizálsz :)
Pont nem hőbörgök, hanem megpróbáltam nemcsak párhuzamot vonni két,alapvetően hasonló élethelyzet között, hanem kiemelni a különbséget is.
Semmiféle erkölcsi tanulság nem volt célom, de ha nálad betalált, az nem az én “keresztem” :)
Igazából teljesen komolyan gondoltam, hogy szurkolok a kérdezőnek- mert nem könnyű élethelyzetben van/vagyunk (én is, bizonyos tekintetben, igen).
Arra próbáltam rávilágítani, hogy
- minél kisebb egy gyerek, valószínűleg annál nagyobb nehézséget jelent (márcsak a fizikai szükségletei, nevelési igényei miatt is) az őt nevelő édesanyjának (bárkinek, mielőtt ebbe is belekötsz, tehát apa is lehet ehhez hasonló helyzetben)
- ha van egy nem kielégítő kapcsolat, akkor
A. Megbékél vele, beletörődik (szerintem ez a lehető legkevésbé építő!)
B. “Feltunningolja”, magasabb szintre helyezi vagy megjavítja, ha lehet
C. Felszámolja és AZTÁN kialakít egy újat
Az első kettőt a kérdés leírásában kik is zárhatjuk, de az, hogy kérdés, véleménykérés, tanácskérés fogalmazódott meg a kérdezőben- igenis arra is utal(hat), hogy a kérdezőt ez aktívan foglalkoztatja... valami változásra igénye már megfogalmazódott.
Igen, az én értékrendem szerint hagyni kellene a fenébe a tingli-tangli-szingli-mingli semmitértő összejárást... de ezzel sem nem ítéltem el, sem nem vagyok látatlanban (!) jobb senkinél, de MÁSABB igen.
Ezt a fröcsögésed és a TE ítéleted sem vitathatja el :)
Megosztottam a véleményem, akkor is, ha neked nem tetszik és igyekeztem hasznosítható tanácsot is megfogalmazni... te a kérdező eredeti kérdéséhez, élethelyzetének megoldásához az én - hagyjuk meg eléggé személyeskedő és irritáló- kritizálásomon túl mivel tudnál hozzájárulni?
Kíváncsiak vagyunk akkor a te meglátásaidra is, nemcsak abban a formában, hogy mások válaszában mi a “sz..r, szemét”, hanem valami ennél intelligensebb, előremutatóbb, kreatívabb és nem utolsó sorban JÓSZÁNDÉKÚ megnyilatkozásodra.
(Neked is sok sikert a méltó társ megtalálásában- sokat tudna talán tompítani a mások felé fröcsögött rögtönítélésben... szóval fel a fejjel neked is és eddig olyan normális válaszok jöttek- ha megtennéd azt a gesztust nekünk, hogy ilyesmi mentén méltón válaszolsz te is, azt klassz lenne)
41-es, nem én nyilatkoztam arról, hogy mások kapcsolata értéktelen, nem én hirdetem fennen, hogy az én utam az egyedül üdvözítő. Nem én magasztalom a "tartásomat" meg az "értékrendemet" minden második szavammal. És pláne nem én vagyok felháborodva, ha ezután még beszólnak, hogy vegyek vissza.
Erről ennyit, több mondanivalóm nincs számodra a témában, felesleges lenne.
Kell egy MINIMÁLIS intelligencia ahhoz, hogy valaki felnőtt emberként tudjon különbséget tenni:
- vélemény és személyeskedés
- tartás, büszkeség, önelfogadás kontra ócsárlás, kivagyiság között
- kultúrált válaszadás és felháborodásnak bélyegzés között
Nekem sikerül, úgy hiszem. Más bárdolatlansága meg nem az én szegénységi bizonyítványom, de engedtessék már meg, hogy a személyeskedő stílust ne tűrjem el senkitől :)
Továbbra is érdekel a véleményed a kérdező problémájára… engem privátban keress meg, ha piszkálja a csőröd egy ember, aki nem mindig rinyál, kesereg, szitkozódik… ne trollkodd szét a kérdést velem foglalkozva.
Inkább oszd meg, neked mi a maximum szinted? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!