Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekkel a paraméterekkel mi a maximum, amit megcélozhatok férfiban?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdés kapcsán jutott eszembe, hogy megfordítom az elvárás-dolgot. Én mire mehetek így? 36 éves, 170 cm, 60 kg, szőke, zöld szem, gyengébb diploma, nettó 410K/hó + juttatások, inkább extrovertált, hobbim a nyelvtanulás, olvasás, kirándulás, utazás. Azt hiszem elég sok férfi megnéz, pozitív visszajelzéseket kapok. Most is van valakim, de nem párkapcsolat. Tudom, ez kevés, de érdekelne a véleményetek így is. Akit az anyagi rész említése zavar, felejtse el, nem tudom kinek mi számít, ezért írtam oda. Ha nem lényeges, az is rendben van. Köszi!2021. nov. 3. 21:02
11/46 anonim válasza:
minimum egy 9/10-es Chad
vagy kettő
12/46 A kérdező kommentje:
21:20 Van hová fejlődnöm emberismeretben. Egy gyermekem van, 4 éves.
21:23 Nem jönnek be a fiatal férfiak és az eddigi tapasztalataim alapján engem is inkább a 30-on felüliek keresnek. Btw. nekem a vastagság fontosabb, mint a hossz.
2021. nov. 3. 21:26
13/46 A kérdező kommentje:
21:26 Nem szeretem az incel-kategorizálást. Egy elég egyébként :)
2021. nov. 3. 21:28
14/46 Noren1989 válasza:
Apàval hogy lett vége? Megcsaltak?
15/46 anonim válasza:
Én az ötös válaszolónak adnék egy esélyt. :D
17/46 anonim válasza:
Az ötös vagyok!
Na végre már valaki értékel engem is! Hiába na, az őszinteség ma már nem erény!
18/46 A kérdező kommentje:
21:31 Nem, elhidegültünk. Két évig próbáltuk megoldani, nem sikerült. Egyetlen hangos szó sem volt köztünk. Nem mondom, hogy a legjobb barátok vagyunk, de korrekt a kapcsolat. Jó apa, nagyon.
2021. nov. 3. 21:36
19/46 anonim válasza:
Ha már van gyereked, sokkal nehezebb lesz a párkeresés, minden paramétertől eltekintve is. Ezt beleírhattad volna a kérdésbe is egyébként. Ismerkedéskor is rejtegeted a gyerekedet? Sok értelme nincsen mert előbb-utóbb úgyis kiderül és nem veszi ki jól magát, ha letagadod eleinte.
20/46 A kérdező kommentje:
21:35 De az, de csak szükséges, nem elégséges feltétel.
2021. nov. 3. 21:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!