Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire gáz hogy 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz hogy 35 éves vagyok és még nem beszéltem nővel?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 19:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
10. nyilván nem erre gondol fafejek :D
2021. nov. 3. 20:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Úgy érted, hogy bizalmasan, érzelmi alapon?!

Mert az még csak-csak, de általánosságban nem igaz.

2021. nov. 3. 22:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít szerintem. Mármint párkeresési szempontból. Nekem gyerekkoromtól voltak lány/nő jóbarátaim, mégsem lett semmi senkivel, ami "több" lett volna haverkodásnál.
2021. nov. 3. 22:07
 14/19 anonim ***** válasza:

En igen, bar ne tettem volna....

37F incel

2021. nov. 3. 23:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak beszéltél lánnyal, nővel! Jártál iskolába gondolom, osztalytarsnoiddel beszéltél, tanárral mikor kérdezett!? Nem hiszem el hogy nem beszéltél rokonom kívüli nővel, ilyen nincs!
2021. nov. 4. 04:31
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

ha igaz is hívj fel egy prostit

majd menj el a legjobb szerintem 35 évesen nem hiszem hogy megértik hogy te még szűz vagy kezdő tapasztalatlan.

2021. nov. 4. 06:27
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Most hogy eljárok prostizni (kipróbáltam modell alkatút teltebbet sőt szerintem átlagos nőt is,idősebbet,fiatalabbat),már egyáltalán nem félek a nőktől valamilyen szinten még izgulós vagyok emberek között de nőktől már nem félek. Rájöttem amit nyilvánvaló ők is csak emberek. A szex sem valami hatalmas nagy csoda,valamennyire jól esik de nem olyan amiért egy életre papucs pasinak kéne lenned. Meg is lepődtem hogy milyen természetes átlagos dolog szexelni. Szóval ne tartsd annyira nagyra a nőket,csak azért mert nők.
2021. nov. 4. 06:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor valószinüleg a férfiakkal kéne próbálkoznod.
2021. nov. 7. 17:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Annyira tele volt a szája, hogy egy szót sem beszéltetek? Talán végig fogtad a fülét is, és nem hallott téged?
2021. nov. 9. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!