Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más sem volt még sohasem szerelmes életében?
Én is nagyon ritkán tudok szerelmes lenni, de akkor az nálam 10 évig kitart, akármilyen ésszerűtlen is. Ez van ovi óta. Állandóan szerelmes vagyok, többnyire persze ilyen taktikával viszonzatlanul. Bárcsak soha ne tudtam volna szerelmes lenni!
Szerintem van aki képtelen erre az érzésre valami gyerekkori kötődészavar miatt.
Én is ebbe a kategóriába esem: "mindenki körülöttem párkapcsolatban van vagy házasodik" Persze hogy voltam szerelmes. Volt egy exem, szerettem az elején. Volt plátói szerelmem. Van most egy szerelmem, a párom. Ez 3 szerelem, és voltak fellángolások is az eletem során...
25/N
"Csak engem nem vet össze a sors sosem olyan férfival, aki megfog és bele tudnék szeretni?"
Aki még nem volt szerelmes, az nagyon elrontott valamit az eddigi életében, vagy van valami fogyatékossága.
Nagyon örülök neki, hogy te is a sorsot vagy a férfiakat hibáztatod. Mindegy is, hogy kit vagy mit hibáztatsz, a lényeg, hogy nem magadat.
Nagyon ritkán esem szerelembe, szerencsére, ugyanis szinte menekülnek tőlem a lányok.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!