Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi életében csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi életében csak egyszer lesz igazán szerelmes?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy ha egy férfi megtalálja az igazit, és elveszíti, akkor nem fog többé úgy szeretni senkit? Nőknél ez miért van másképp?
2020. dec. 14. 11:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%
Mert a férfi mélyebben érez, a nőt meg hajtja a túlélési ösztön. Keresi a gazdatestet.
2020. dec. 14. 11:36
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
én 2x is éreztem, a másodikat jobban szerettem, de már rég vége, most is eszembe jut néha 🤷
2020. dec. 14. 11:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik nemnél sem igaz
2020. dec. 14. 11:51
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, lehet. Életem legnagyobb szerelme kilépett az életemből, azóta senki iránt nem éreztem mégcsak különösebb vonzalmat sem, nem hogy még szerelmet! Ennek már 4 éve.
2020. dec. 14. 12:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

4: sok ember egy komoly csalódás/szakítás után begubózik, nem engedi el az exet, elzárkózik az új elől.

Valaki elvesztésének van egy fázisa (ugyanaz egyébként ami a gyásznak is, nem számít, hogy ő tovább él), amin át kell menni, de ha ennek valamelyik fázisába megrekedsz, akkor nem fog új jönni.

Ettől még nem vesztetted el a képességed, csak nem engeded meg magadnak, hogy elfelejtsd

2020. dec. 14. 12:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nemnél sem igaz.

Vannak emberek, akik olyan mélyen beleszeretnek valakibe, hogy még éveken, évtizedeken gondolnak rá, akkor is szétmennek. Azonban nem törvényszerű, hogy mindenkinek az életében lesz ilyen ember.

2020. dec. 14. 12:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak én vagyok a második szerelme, szóval abszolút nem hiszem, hogy ilyen csak egyszer van. És mivel bemutatott olyannak is, akinek az előző csajszit nem, meg vele soha nem is gondolt összeköltözésre, velem meg várja... úgy látom, ez a második szerelem nála a meghatározóbbb, ami velem van neki. Sosem méricskéltem, de a tendenciának nagyon örülök 😊 pláne, mert én is voltam már nagyon szerelmes nőként, kétszer is, és alig hittem, hogy jöhet még azokhoz mérhető, erős érzés. És jött. Szóval ezt nemekre lebontani, hogy ki mennyire mélyen érző, nettó h_lyeség, kedves kérdező :D Ha lenézed a nőket, az a te/ismerőseid hibája, nem a női nemé kollektíve. Belőletek, férfiakból, és belőlünk, nőkből is van ilyen is, olyan is.
2020. dec. 14. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
"Mert a férfi mélyebben érez, a nőt meg hajtja a túlélési ösztön. Keresi a gazdatestet." Bekopizhatod mindenhová, ettől függetlenül te ugyanaz az értéktelen suttyó szar maradsz, aki az anyja számára is teher.
2020. dec. 14. 14:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem
2020. dec. 14. 17:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet benne valami, mert ha megnézed a szakítást feldolgozni képtelen páciensek, akik pszichológushoz járnak kb 80%-ban férfiak. Ezt egy pszichológus mondta nekem, hogy azok a páciensei, akik képtelenek voltak feldolgozni az exük elvesztését nagyrészt mindig férfiak.
2020. dec. 15. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!