Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi életében csak egyszer lesz igazán szerelmes?
A valóságban nem ezt látom. A legtöbb nő már napok-hetek után egyből talál másik férfit. Ellenben egy átlagos férfi csak hónapok után jön össze megint valakivel.
Azzal is gyakran találkoztam, hogy sok nő a szakítást úgy enyhíti, hogy mindenféle jöttment férfiakkal lefekszik és szanaszét szexel mindenkivel, aztán pár hét után megunja és talál valakit állandóra.
A férfiaknál meg legtöbbször azt láttam, hogy noha az első pár napban nem történt semmi, de utána hónapokig kb poszttraumatikus stressz-szindrómát kapnak és mély depresszióba zuhannak.
Velem is hasonló történt. Amikor augusztusban a barátnőm elhagyott, akkor ő már a következő héten lefeküdt egy másik férfival és napokon belül talált valaki mást, akivel azóta is együtt vannak és boldogok (nem is hiányolt engem egyáltalán, és kb teljesen el is felejtett), ellenben én azóta sem tudtam senkivel sem összejönni és még mindig borzasztóan fáj, hogy elveszítettem és még pár hete is férfi létemre elsírtam magam éjszakánként.
#12 te azt nem tudhatod, hiányol-e a barátnőd vagy sem. Te csak a feldolgozási módszert látod, nem azt, ami a fejében és a szívében van jelenleg.
Én nőként ugyan nem preferálom ezt a módszert, mert 1-2 évig más férfiakat mégcsak megcsókolni sem bírtam a szakításaim után (ha mégis, sz.r volt), nemhogy sz-xelni... Nem éreztem semmit, egyáltalán, senkinél. Aztán a páromnál jött majdnem egy év után újra az érzés, ami azóta is tart. :)
Addig "exem" megdöntötte kb. az élő fát is (későbbi saját beszámolója, amikor egyszer voltam olyan ostoba és fel mertem köszönteni egyszer 😂😂 egyből rám zúdult minden), de összességében fél évvel azután, hogy szétmentünk, a 100. csaja lett az új állítólagos barátnője. Aki fiatal, ezért szerinte alapból is ostoba, mert sosem kérdez... :)) Ja, és ugyanez a fószer nem bírta feldolgozni, amikor pár hónappal később meg nekem is lett a mostani párom, és még azóta is nekem üzengetne célzatosan, nyilvánosan - ha engem érdekelne... :DD
Szóval szerintem ennyit a férfiak "nagyon mély", és a nők "sekélyes" érzelemvilágáról.
"A legtöbb nő már napok-hetek után egyből talál másik férfit."
Azok általában a tipikus liánozós esetek (tudod, addig nem ereszti a biztos kapaszkodót, amíg rá nem fog egy másikra).
Aki napok-hetek után talál valakit, az általában az a fél, aki otthagyja a másikat, legyen szó férfiről, vagy nőről.
Akit otthagytak, ők szoktak beszorulni, pszichológushoz járni, etc
15: nyilván mindenre van példa, és ellenpélda, de azért (szerencsére) nem a bántalmazó kapcsolat a gyakori (még ha nem is annyira ritka).
Aki szakít az nagyon gyakran akkor lépi ezt meg, amikor már képben van az új csaj/pasi, és így biztosból biztosba ül át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!