Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, valaki az életeben csak egyszer lehet igazán szerelmes?
Szereted, bízol benne? Ő is téged/benned? Vele akarsz lenni? Ő is veled?
Ha mindre igen a válasz, akkor nem tudom, hol itt a probléma, és milyen jogon beszél bele bárki kívülről.
És nem kell túlmisztifikálni a szerelmet se, mert abszolúte semmit nem jelent. Előbb-utóbb úgyis elmúlik, és csak a sima szeretet marad, akkor pedig már teljesen mindegy, hogy volt-e előtte lángolás, és ha igen, akkor mekkora. Végső soron csakis az számít, hogy mennyire értitek meg egymást, mennyire vagytok egy hullámhosszon, mennyire jöttök ki jól egymással, mennyire számíthattok egymásra, mennyire tudjátok támogatni egymást, stb. ... EZ a lényeg, nem a szerelem. Tudom, hogy ez abszolúte antiromantika és antihálivúd, de a valóság már csak ilyen; minél előbb megszokod, annál jobb. :)
Az ember életében többször is szerelmes lehet. Sőt egyre jobban. Ugyanis a tapasztalatokból és a kudarcokból adódóan egyre nehezebben leszünk szerelmesek, de ha mégis, akkor nagyon. Én úgy gondolom, hogy minden szerelem nagyobb az előzőnél, mert az idő múlásával és tapasztalatokkal a hátunk mögött egyre tökéletesebb kapcsolatokat építhetünk - még ha sok esetben nehezebbnek is tűnik. Egyszer pedig eljutunk az Igaziig, akinél tényleg nincs jobb.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!