Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ember lehet több emberbe is szerelmes az életében?
Vagy van egy mindent elsöprő és ha nem viszonozzák vagy ha megszakad, akkor is megmarad és csak elfojtja magában?
Én úgy érzem, hogy egy mindent elsöprő van és mindenki más csak pótlék.
Lehet, de van egy gyógyulási idő. Szerintem a szerelem olyan sokkoló testi folyamatokkal jár, hogy egyszerűen a szervezet X időn belül képtelen legyártani ugyanazt a hormonkoktélt.
Nyilván ott vannak a lelki sérülések, amik akadályozzák a gyógyulást, de van ennek egy szimplán testi vetülete is. Mintha lefutnád a Maratont. 5 perc múlva valószínű nem leszel erre képes.
Én ezzel tudom azt magyarázni, hogy hiába ismertem meg egy számomra nagyon vonzó srácot és hiába vannak arra utaló jelek, hogy beleszerettem, olyan vízszintes az érzelmi és hangulati görbém, mint az EKG vonala egy halottnak. Ettől még nem tudom kiverni a fejemből. És nem azért van, mert őt megkaphatom, a másik meg örökre beteljesületlen maradt, mert ez a második talán még elérhetetlenebb a korkülönbség miatt. Azt érzem, hogy képtelen vagyok még egyszer olyan szintű testi reakciókra. Pl. úgy remegtem mint a kocsonya és társai.
Ez a fajta drogos állapot azt gondolom, ritkán van az ember életében, nagyon ritkán, mondjuk 10-20 évente egyszer képes rá ovis korától fogva. De persze mindenki más. Lehet, hogy én nehezebben gyógyulok, mert amúgyis minden tárgyat és emléket őrizgetek, ez a típus vagyok.
Összességében ovis korom óta háromszor voltam olyan szerelmes, hogy kb. felrobbant a világ, amikor rám nézett. Hozzáteszem, egyik se teljesedett be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!