Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy mozgássérültnek vagy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mozgássérültnek vagy 30 feletti tapasztalatlan férfinak nehezebb társat találnia?

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 17:50
1 2
 11/18 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Ne tegyünk már úgy, mintha szerencsétlen pasinak lenni disability lenne, megőrülök bszmg
2021. nov. 1. 18:12
 12/18 A kérdező kommentje:
A korom miatt nem fog egyetlen nő sem összejönni velem. Talán rosszabb helyzetben vagyok, mint egy mozgássérült.
2021. nov. 1. 18:15
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nem mindenkinek ment át a kérdés.

Ez egy vagy-vagy kérdés. Kinek nehezebb, aki mozgássérült, vagy aki 30+ szűz?

Szerintem utóbbinak, amennyiben a mozgássérült meg tudta őrizni a lelki egészségét, kiegyensúlyozott és "normális".

Én egyikkel se kezdenék.

Veled azért nem, mert már az oviban is arra tanítom a gyerekeket, hogy az önsajnálat és a hiszti pont semmire nem vezet. Ha változást akarsz, változtass. Ha nem fáj eléggé, akkor meg hallgass.

Olyan nincs, hogy "jajj én úgy szenvedek" majd tovább ülsz a szarban. Akkor nem szenvedsz eléggé. Mert még ez is kényelmesebb, mint kockáztatni és komoly erőt és időt befektetni a fejlődésbe, ami egy lassú és ingatag folyamat.

Én az elmúlt 10 évemet arra szántam, hogy ne tűnjek autistának. Kevés nálam alul szocializáltabb tinit láttam. De 14-15 évesen felismertem, hogy teljesen zokni vagyok az emberi kapcsolatokhoz és tudatosan küzdöttem le a gátlásaimat, a hibás beidegződéseimet, tanultam a környezetemtől a kommunikációról, a testbeszédről, hanglejtésről, stílusról, hogy be tudjam lőni, milyen helyzetben mi a helyes. A mai napig messze vagyok a korombeli átlag emberektől, de a többség csak annyit érzékel, hogy lassabban oldódok és fura a humorom, van bennem valami "különleges". De ezért rengeteget tettem, mindezt úgy, hogy tudom, hogy soha nem leszek egészséges. Ezt a szocializáció legelején elbuktam.

Lehet sírni, meg drámázni "jaj öngyilkos leszek brühühü" de a valóság az, hogy nem leszel. Mert azért is tenni kell.

2021. nov. 1. 18:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Szerinted lenne olyan, aki kezdene velem?
2021. nov. 1. 18:20
 15/18 anonim ***** válasza:
13. Te lány vagy?
2021. nov. 1. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Egy mozgàssérült kinek kéne? Még mindig jobb aggszűznek lenni.
2021. nov. 1. 19:02
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

14, az esély mindig adott. Ismerek olyat, aki kezdett 28 éves szűzzel.

15, igen és ahogy ezt az oldalt ismerem ez egyből hiteltelenít is mindent, hiszen a nőknek rózsaszín unikornis fing az élete.

2021. nov. 1. 19:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha két hasonló jellemű és külsejű emberről van szó, akkor egy mozgássérültnek nehezebb társat találni, mint egy 30 feletti férfinak.

Még csak 30 felett vagy. Mit szóljanak a 40 vagy 50 felettiek? Vagy azok akik korábban kapcsolatban voltak, de elváltak és társat keresnek?

Gondolom nem gondolod komolyan, hogy az életkorod miatt nem jönnek össze veled. De akkor mi lehet az oka? Mik azok a dolgok, amiket megteszel a dolog előremozdítása érdekében?

2021. nov. 1. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!