Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mozgássérültnek vagy 30 feletti tapasztalatlan férfinak nehezebb társat találnia?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 17:50
2/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ez a fórum el fogja érni, hogy végezzek magammal.
2021. nov. 1. 17:56
3/18 anonim válasza:
Én amikor társat kerestem magamnak, nem ide írogattam!
4/18 anonim válasza:
Na várjál egy mozgás sérült nőnek ,vagy egy mozgás sérült férfinak nehezebb párt találni mint egy 30feletti szűz férfinak?
Ez a nem mind1?
Szerintem a mozgás sérült nőnek kb semmi hátránya nincs...Míg a két férfi hát nem igen fair helyzetből indul,de nem lehetetlen egyik sem.
5/18 A kérdező kommentje:
Én már lehetetlennek látom. Hiába változtatnék bármin, akkor se lenne az a nő aki esélyt adna.
2021. nov. 1. 18:00
6/18 anonim válasza:
Úgy bírom ezt az "Eddig se sikerült, ezután se fog." dumákat. Egyszer kell sikerülnie és akkor már van is nője. Ez olyan kötekedős, provokálós duma, aminek értelme nincsen.
7/18 anonim válasza:
Szerintem könnyebb, ugyanis ezek az emberek tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy mik a lehetőségeik. Egy zárt közösség, ha nevezhetem így. Onnan kellene keresgélned, ugyanis egy aránylag csinos nő 99.9999% hogy nem fog veled leállni.
8/18 A kérdező kommentje:
Csak a legelőnytelenebb külsejű nőknél kellene próbálkoznom?
2021. nov. 1. 18:03
9/18 anonim válasza:
Nem, de ha ugyancsak mozgássérült nőknél próbálkoznál, sikered lenne.
10/18 A kérdező kommentje:
Ámúgy én a második variáció vagyok.
2021. nov. 1. 18:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!