Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg azért nincs barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg azért nincs barátnőm, mert 2-3 naponta fürdök? 23/F

Figyelt kérdés
Parfümöt is csak néha használok.

2021. okt. 29. 15:34
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
86%

Hát, tudod, a közelembe sem engednélek, ha reggel-este nem tisztálkodnál. Fogadjunk, hogy fogat sem mosol, tiszta fehérneműt sem váltasz minden nap, kacsaszagú a hajad, fekete a körmöd alja, büdös a lábad, koszos a cipőd, hagymaszagod van.

Pfúúúúj...

2021. nov. 1. 20:25
 42/54 anonim ***** válasza:
37%
Ki mondta, hogy a Nyugat fejlett? Műveletlen, civilizálatlan horda.
2021. nov. 1. 20:29
 43/54 anonim ***** válasza:
37%
svábok vagytok , hogy nem szeretsz fürdeni ?
2021. nov. 20. 18:00
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
En haver sem lennek. Jo az orrom.
2021. nov. 20. 19:24
 45/54 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem is hülyeség minden nap fürdeni, ha az ember nem végez nehéz fizikai munkát vagy sportol. De hát ha ez a társadalmi elvárás akkor ez van 🙄. Inkább lefürdök én is minden nap. Nekem volt olyan ismerősöm, aki ugyanígy 2-3 naponta fürdött, és nem lehetett rajta érezni egyáltalán. Engem nem zavarna, az emberi test tisztítja önmagát.
2021. nov. 20. 20:25
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
45: Szerintem ez emberfüggő, én napi fürdés mellett is büdösödöm, kiutálna a munkahelyem ha 3 naponta fürdenék :D
2021. nov. 20. 20:43
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

#45 Emberi teszt tisztítja önmagát egy dszungelben ha rendesen fürdesz a folyóban. Hja. Ja meg nincs rajtad ruha. Nem azért használták annó a parfüm -öt mert jó illatúak voltak az emberek miután nem fürödtek hónapokig.

HA az erőbben élnénk és állatok maradtunk volna valóban a saját szagunk lenne de az normális lenne. Csak hogy megváltoztunk.

Ha nem mondják az nem azt jelenti hogy nem érzik valakin.

Saját magán az ember eleinte nem érzi. De mások már igen. Már délután is hogy khm, a napi izzadság ott van.

Több kollégám is volt aki ebben a hitben volt. Aztán el kelett mondani nekik hogy de fürödjél le mert büdös vagy bakker!

2021. nov. 20. 21:56
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Azt a gettódzsungel mindenségit. Hogy lehet a fütyköst HÁROM NAPIG nem megmosni? Te mit élsz át mégis? Jézusom.
2021. nov. 21. 11:52
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
48. Szerintem a gomba megette már neki rég.. valami rohadó kis hús cafat lehet.. XDD
2021. nov. 21. 14:20
 50/54 anonim ***** válasza:
20%

Megnott tole, mint a Super Mario :)

37F incel

2021. nov. 21. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!