Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azért nincs barátnőm, mert 2-3 naponta fürdök? 23/F
Figyelt kérdés
Parfümöt is csak néha használok.2021. okt. 29. 15:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
74 szavazat
1/54 anonim válasza:
Ez is lehet része a problémának. Az emberek nagyrészének a vonzalomhoz kell egy kellemes illat is.
2/54 anonim válasza:
Ha büdös vagy, az lehet ok. Arcot, hónaljat, nemi szervet, feneket mosol minden nap?
Ismerkedést szoktál kezdeményezni?
3/54 anonim válasza:
De miért csak 2-3 naponta tisztálkodsz? Nem fér bele napi 3 perc zuhany?
4/54 A kérdező kommentje:
#2 Nem mosok
Néha írok igen
#3 Lusta vagyok 😂
2021. okt. 29. 15:52
5/54 anonim válasza:
4#
Ez nem lustaság, hanem igénytelenség.
6/54 anonim válasza:
Simán csak igénytelen vagy nem kell szépíteni. Egy ugyanilyen igénytelen partner való hozzád. Ápolt nőről ne is álmodj.
7/54 anonim válasza:
2-3 nap? Elég lenne havonta 1x is... :D
Parfüm nem lényeges, én se használok.
Reggel és este fürdök, és izzadásgátlót is használok.
Attól hogy nem nem érzed mert megszoktad más érezni fogja.
9/54 anonim válasza:
Get a haircut bro...Oh. Then just shave your head bro!
10/54 anonim válasza:
Én biztosan nem lennék a barátnőd. Retkes, büdös fszt nem engedek magamba. A szád is kva büdös lehet, mert az ilyenek fogat sem mosnak naponta 2x legalább. Lehet barátnőd a sarki kocsmából, ja, alkoholista. Azok általában ugyanilyen igénytelenek, mert a piától elvesztik az eszüket. Jó lesz ilyen neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!