Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azért nincs barátnőm, mert 2-3 naponta fürdök? 23/F
"Jajj milyen álszent itt mindenki."
Szóval azt mondodm hazug vagyok végeredményben? Akkor bizony a k**** a****.
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de nem értem, anonimistásban mi a francért hazudna itt bárki.
Szerintem gusztustalan, ha valaki nem fürdik minden nap.
Én én hajat is minden nap mosok.
A párom eredetileg előfordult, hogy kétnaponta fürdött, de megmondtam neki, hogy csak akkor maradok vele, ha minden nap megteszi, ha együtt élünk (pedig soha nem volt büdös). Azóta megteszi, ahogy kell. Ennyi.
Finnyásak ezek a nők! :)
Nem értékelik az érlelt férfi szagodat :)
Fürödj le naponta, és lesz csajod!
#36 ez kb olyan mint reggel munkába menet nyáron a villamoson némelyik kikent kifent nő olyan büdös izzadt szagot áraszt és lehet érezni hogy parfümmel próbálja esetleg elnyomni. És ugye kéz felemelve kapaszkodik. Az is szagolja aki nem akarja.
Mindenkin lehet érezni aki nem fürdik. Igen tudjuk hogy a középkorban ez normális volt meet a többség ezt nem tudta megoldani, de szerencsére azóta ez megváltozott.
#38 Izzadásgátló a titok nyitja. Én is ilyen izzadós vagyok. Használom még télen is az izzadásgátlót. Röviden tömören a probléma megoldható, csak akarni kell.
És még az se nagyon lehet probléma hogy valamire allergiás, nem kizárható, de annyi féle verzió létezik már mint égen a csillag.
Munkahelyen is tartok vész esetére.
Magam is keresem az aluminium menteseket, és igen kevésbé hatásosak, de akkor keresem a lehetőségét hogy napközben is használjam.
Illetve ha büdös valaki, akkor is ha fürdik megmondom neki, érezze rosszul magát mert én nem fogom szagoni. Se dolgozni/tárgyalni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!