Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg azért nincs barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg azért nincs barátnőm, mert 2-3 naponta fürdök? 23/F

Figyelt kérdés
Parfümöt is csak néha használok.

2021. okt. 29. 15:34
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
88%

"Jajj milyen álszent itt mindenki."

Szóval azt mondodm hazug vagyok végeredményben? Akkor bizony a k**** a****.

Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de nem értem, anonimistásban mi a francért hazudna itt bárki.

Szerintem gusztustalan, ha valaki nem fürdik minden nap.

Én én hajat is minden nap mosok.

A párom eredetileg előfordult, hogy kétnaponta fürdött, de megmondtam neki, hogy csak akkor maradok vele, ha minden nap megteszi, ha együtt élünk (pedig soha nem volt büdös). Azóta megteszi, ahogy kell. Ennyi.

2021. okt. 29. 18:07
 32/54 anonim ***** válasza:
86%
Nefürgyé le.
2021. okt. 29. 19:43
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
2021. okt. 29. 20:26
 34/54 peca1000 ***** válasza:
37%

Finnyásak ezek a nők! :)

Nem értékelik az érlelt férfi szagodat :)

Fürödj le naponta, és lesz csajod!

2021. okt. 29. 22:17
 35/54 anonim ***** válasza:
44%
Volt egy külföldi párom. 10/10. Sajnos ő hagyott el, tapadtak rá a nők. Nem fürdött minden nap. Valamikor csak megmosakodott. Aztán látásból ismertem egy 40-es urat. Templomi dolgozó volt. Kifogástalan vasalt, tiszta ing. Jól fesult haj.Szoval látszott, hogy ápolt. Mindig volt egy jellegzetes izzadt testszaga ami megcsapott ha akozelembe ért. Tanulsag: nincs általános szabály. Vannak emberek akik akkor is budosek ha naponta furdenek. Más meg megengedheti magának azt is, hogy néha csak megmossa magát bizonyos helyeken akkor is vonzó.
2021. okt. 30. 03:05
 36/54 anonim ***** válasza:
78%
🤢🤢🤢
2021. okt. 30. 03:38
 37/54 anonim ***** válasza:
75%

#36 ez kb olyan mint reggel munkába menet nyáron a villamoson némelyik kikent kifent nő olyan büdös izzadt szagot áraszt és lehet érezni hogy parfümmel próbálja esetleg elnyomni. És ugye kéz felemelve kapaszkodik. Az is szagolja aki nem akarja.

Mindenkin lehet érezni aki nem fürdik. Igen tudjuk hogy a középkorban ez normális volt meet a többség ezt nem tudta megoldani, de szerencsére azóta ez megváltozott.

2021. okt. 30. 09:41
 38/54 anonim ***** válasza:
30%
Az férfi akiről írtam, hogy izzadtsagszaga van szinte mindig, ismerem a családot is. Zuhanyozik mindig ez tuti. Ilyen típus.
2021. okt. 30. 21:56
 39/54 anonim ***** válasza:
100%

#38 Izzadásgátló a titok nyitja. Én is ilyen izzadós vagyok. Használom még télen is az izzadásgátlót. Röviden tömören a probléma megoldható, csak akarni kell.

És még az se nagyon lehet probléma hogy valamire allergiás, nem kizárható, de annyi féle verzió létezik már mint égen a csillag.

Munkahelyen is tartok vész esetére.

Magam is keresem az aluminium menteseket, és igen kevésbé hatásosak, de akkor keresem a lehetőségét hogy napközben is használjam.

Illetve ha büdös valaki, akkor is ha fürdik megmondom neki, érezze rosszul magát mert én nem fogom szagoni. Se dolgozni/tárgyalni vele.

2021. okt. 30. 23:14
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Én naponta fürdök, többször parfüm minden nap, stb mindent fertőtlenítek ahogy tudok és mégis melóhelyen néha már saját magamon is érzem, hogy büdös vagyok. Ez valószínűleg genetika vagy nem tudom, de mi lenne ha még nem is tisztálkodnék rendesen!?
2021. nov. 1. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!