Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a nők számára, hogy egy férfi rendelkezzen saját autóval, amikor a benzin árak az egekben?
Figyelt kérdés
Az elvárások is az egekben vannak?2021. okt. 29. 12:10
31/39 anonim válasza:
28 Azt az érdek ember kiszólást magadnak címezted?Mert mindenki más csak annyira az, amennyire te is.Miért olyan nehéz ezt belátni?
32/39 anonim válasza:
Nem azt olyan embernek címeztem aki csak anyagiakban tud gondolkozni.Igen ha azt vesszük nekem meg az volt az érdekem hogy egy hatalmas lelkű embert találjak akinek ijen értékrendje és boldog lehessek Mert az anyagiak nem boldogítanak csak szükségesek az élethez!!
33/39 anonim válasza:
32 Mindenkinek az az érdeke, amit hiányol az életéből.
Ezt most nem a társkereséshez kapcsolódva írom, csak általánosságban a hozzászólásodhoz: az könnyen mondja, hogy nem számít a pénz, akinek van.Amikor nincsen, mindenki akkor jön rá, hogy azon kívül semmi más nem számít.Amikor van pénzed, akkor érsz már rá akármi mással foglalkozni.Mondjuk a magasztos érzésekkel.
34/39 anonim válasza:
Nem tudom, aki nővel volt eddig dolgom ,egyiket sem érdekelte, hogy nincs kocsim, vagy jogsim. Nem is nagyon került szóba, amúgy a legtöbb haveromnak, ismerősömnek sincs autója, egy jelentős részüknek még jogsija sem. És vidéken élek, és érdekes módon meg lehet lenni bőven kocsi nélkül. Előbb utóbb úgyis eljutunk arra a szintre, hogy megfizethetetlen lesz az üzemanyag, meg különben si az nem fenntartható, hogy a növekdő népesség (globálisan) mellett boldog boldogtalannak autója legyen... Így is borzalom, hogy már lassan 4 millió személygépjármű van ebben a rohadt országban. Érdekes módon nyugaton (Hollandia, Németország, Belgium stb) nem ciki biciklizni vagy tömegközlekedni, pedig aztán nekik tellne akárhány autóra.
35/39 anonim válasza:
Nő vagyok, van autóm, a páromnak nincs, és kevesebbet keres nálam. Akkor mi most nem létezünk?
36/39 anonim válasza:
34
Idealizálhatsz, hogy nem kell autó, de sajnos kell.
Gyereket nem lehet anélkül
37/39 anonim válasza:
"Gyereket nem lehet anélkül"
Nem is tudtam hogy kocsi nélkül nem születnek gyerekek...
38/39 anonim válasza:
De. Persze hogy lehet, de hogy?
Vigyél el egy egy fél éves gyereket ügyeletre kocsi nélkül.
39/39 anonim válasza:
Namost ez egy olyan dolog, hogy magas a benzinár, drága a kocsi, stb. Nézz ki az ablakon! Látsz kocsikat jönni-menni? Na, a vezetőknek lesz nőjük, neked meg nem. Simán vannak huszonéves srácok, saját kocsival. Neked miért nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!