Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a nők számára, hogy egy férfi rendelkezzen saját autóval, amikor a benzin árak az egekben?
Honnan veszed, hogy gyereket akar vállalni? :D
10,Gyerek nélkül is van élet.
Mai világban gyereket vállalni már veszélyes,sajnálom szegény gyerekeket mien világuk lesz, erre senki sem gondol hogy miket kell majd át élnie szegény gyereknek?
Mindenkinek csak magára gondol,azt hiszi ha van pénze attól okos,ügyes,gyereke lesz,majd biztos a gyereket az iskolában meg tanítják olyan dolgokra amivel kb nem sokat ér...
Miért ne lehetne autó nélkül meglenni? :D
Mármint igen, nyilván vannak olyan helyek, ahol nem lehet, de miért jelentik ki sokan ezt így általánosságban?
Nekünk van autónk, de épp gondolkozunk hogy eladjuk, vagy csak simán kivonassuk a forgalomból és elrakjuk, nem éri meg.
(És igen, vidéken élünk, falun - még mielőtt megkapnám, hogy Budapestről ezt nem érthetem.)
Azt se értem, miért lenne kötelező gyereket vállalni, hogy ez legyen az érv... (Amúgy is, miért ne lehetne akkor autót venni, amikor már tényleg téma a baba, ha már ennyire kell hozzá?)
Miért olyan fontos számodra, hogy általánosítsd a nőket?
Én speciel utálom az autókat.
Valahogy úgy érzem, hogy kitaláltál egy sablont a nőkre és ezzel próbálsz védekezni vagy bemagyarázni az embereknek miért vagy ennyire szerencsétlen párszerzésben.
Tipikusan "Azért nincs barátnőm, mert a mai nőknek túl nagy elvárásaik vannak szóval nem az én hibám, hanem az összes nőé a Földön."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!