Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a nők számára, hogy egy férfi rendelkezzen saját autóval, amikor a benzin árak az egekben?
Miért olyan fontos a FÉRFIAK számára, hogy egy NŐ rendelkezzen VÉKONY TESTEL, SZÉP ARCAL, CSINOS KÜLSŐVEL, NAGY MELLEL?, amikor a KOZMETIKUS, FODRÁSZ/PEDI/MANI/ RUHA, PLASZTIKAI SEBÉSZ árak az egekben?
Az elvárások is az egekben vannak?
18 Falun azért meredek autó nélkül
Elég annyi nekünk is egyszer pont rossz volt az autó mikor az ügyelet nem jött ki!! ( pedig még covid előtti időszak volt ) beteg voltam mint a kutya …. Ismerősöket kutatni aki épp ráér , szívességet kérni….
Bármi ilyennèl egy olcsó autó is aranyat ér!!!
21 hidd el sok van ilyen csak meg kêne találni
Nem a pénztárcával van a baj hanem a megközelítéssel
Mi az hogy egy kapcsolat megéri?Mi ez valami embernek mondott eltárgyíasított vásár?Talán itt a probléma
26 Nincs itt semmi probléma, csak nagyon álszent vagy.Minden kapcsolatot érdekek mentén alakítanak ki az emberek, akkor is ha fáj neked az igazság.Hogy kinek mi az aktuális érdeke, az helyzet és személyfüggő.
Egy kapcsolat nem éri meg a nőnek, ha a férfi csak annyit nyújt, hogy akar vele szexelni és viszonylag normálisan viselkedik.
Ebbe hatalmasat tévedsz én úgy mentem férjhez hogy nekem volt mindenem csak egy valami hiányzott a társ.A férjem dolgos ember és hatalmas lelke
Soha nem jött ki a száján hogy megéri.Ezért választottam őt 12éve.Nem vagyok álszent valaki viszont csak haszonnal gondolkodik.Érdek ember!
28
Nyuszikám, te is érdekből valasztottal! Neked az volt az erdeked, h dolgos legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!