Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan fontos a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a nők számára, hogy egy férfi rendelkezzen saját autóval, amikor a benzin árak az egekben?

Figyelt kérdés
Az elvárások is az egekben vannak?

2021. okt. 29. 12:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
93%
20 Egy ilyen nőnek nem éri meg egy párkapcsolat, ha csak ennyit tud nyújtani a férfi, hogy épp nem egy tahó.
2021. okt. 29. 14:31
 22/39 anonim ***** válasza:
61%
A mai nők pont emiatt emelték azóta a tétet, és már nem Maserati-, Ferrari-, vagy Béjemvében utaznak,, hanem visszatértek a jó öreg Zik, Kraz, Ural, MAZ utáni érdeklődési körre:):). Üzemanyagfaló verdákra kattantak rá.
2021. okt. 29. 14:45
 23/39 anonim ***** válasza:
49%
Keress olyat, akinek az elvárásai a béka segge alatt vannak. Problem solved.
2021. okt. 29. 14:50
 24/39 anonim ***** válasza:
56%

Miért olyan fontos a FÉRFIAK számára, hogy egy NŐ rendelkezzen VÉKONY TESTEL, SZÉP ARCAL, CSINOS KÜLSŐVEL, NAGY MELLEL?, amikor a KOZMETIKUS, FODRÁSZ/PEDI/MANI/ RUHA, PLASZTIKAI SEBÉSZ árak az egekben?

Az elvárások is az egekben vannak?

2021. okt. 29. 15:15
 25/39 anonim ***** válasza:
63%

18 Falun azért meredek autó nélkül

Elég annyi nekünk is egyszer pont rossz volt az autó mikor az ügyelet nem jött ki!! ( pedig még covid előtti időszak volt ) beteg voltam mint a kutya …. Ismerősöket kutatni aki épp ráér , szívességet kérni….

Bármi ilyennèl egy olcsó autó is aranyat ér!!!

2021. okt. 29. 15:26
 26/39 anonim ***** válasza:
20%

21 hidd el sok van ilyen csak meg kêne találni

Nem a pénztárcával van a baj hanem a megközelítéssel

Mi az hogy egy kapcsolat megéri?Mi ez valami embernek mondott eltárgyíasított vásár?Talán itt a probléma

2021. okt. 29. 15:33
 27/39 anonim ***** válasza:
45%

26 Nincs itt semmi probléma, csak nagyon álszent vagy.Minden kapcsolatot érdekek mentén alakítanak ki az emberek, akkor is ha fáj neked az igazság.Hogy kinek mi az aktuális érdeke, az helyzet és személyfüggő.

Egy kapcsolat nem éri meg a nőnek, ha a férfi csak annyit nyújt, hogy akar vele szexelni és viszonylag normálisan viselkedik.

2021. okt. 29. 15:45
 28/39 anonim ***** válasza:
15%

Ebbe hatalmasat tévedsz én úgy mentem férjhez hogy nekem volt mindenem csak egy valami hiányzott a társ.A férjem dolgos ember és hatalmas lelke

Soha nem jött ki a száján hogy megéri.Ezért választottam őt 12éve.Nem vagyok álszent valaki viszont csak haszonnal gondolkodik.Érdek ember!

2021. okt. 29. 16:01
 29/39 anonim ***** válasza:
66%

28

Nyuszikám, te is érdekből valasztottal! Neked az volt az erdeked, h dolgos legyen

2021. okt. 29. 16:03
 30/39 anonim ***** válasza:
43%
29 Így van! Annyi önismerete nincs, hogy ezt magától belássa.
2021. okt. 29. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!