Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló hölgyek! Ti boldogok vagytok?
Általánosságban véve elégedett vagyok sok mindennel. Tanulok, vannak hobbijaim, barátaim, családom, jól szolgál az egészségem, szebbnek látom magam, mint régebben, ráadásul van több tervem a jövőre nézve is.
A boldogság amúgy szerintem nem ezektől függ, az inkább pillanatnyi állapot.
Az hiányzik, hogy legyen egy olyan párom akivel szeretjük egymást és akivel tervezhetnék, már csak azért is, mert szeretnék saját családot. A szex is nagyon hiányzik.
Bár őszintén szólva az eddigi tapasztalataim alapján nem vagyok elragadtatva a legtöbb férfitól. Tisztában vagyok azzal, hogy senki sem tökéletes, de sajnos nem sok olyannal találkoztam eddig aki ne lett volna komolytalan, önző, hazug, másokat hülyítő, kihasználó, manipulatív, vagy akár bántalmazó.
Emiatt -bár sokszor úgy érzem, szükségem van egy társra és el kéne kezdenem újra randizni- eléggé elment a kedvem az ismerkedéstől, mert hiába vagyok magányosabb egyedül, egy ilyenre nincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!