Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig ilyen nagyok voltak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig ilyen nagyok voltak az elvárások a nőkkel szemben vagy ez a mostani kor terméke?

Figyelt kérdés
Biztos a férfiakkal szemben is, de én most a nők helyzetéről kérdeznék, ezt kérlek tartsd tiszteletben. Nagyon elkenődtem, mert megismerkedtem egy negyven feletti orvossal, aki - kerülő úton tudtam meg - a korom miatt pattintott. Az előző nőjével az volt a gond, nem volt úgymond klasszikus értelmiségi. Szóval legyen a nő fiatal ÉS mellette legyen olyan végzettsége, ami bejön. Egy korábbi kapcsolatomban a párom kerek-perec megmondta, hogy nem szeretne közös életet, mert míg mögötte jó családi háttér van, mögöttem nem és nem lenne korrekt a szüleivel szemben, ha az ő megtakarításuk hozzám vándorolna (wtf?).Ezek csak példák, egyéni esetek, de egyszerűen megugorhatatlannak érzem a lécet: legyen fiatal, legyen karrierem és/vagy menő végzettségem, legyen pénzem... Lehet, hogy ez nem férfi-nő, hanem emberi probléma. Milyennek látjátok a helyzetet? 36, nő

2021. okt. 28. 14:55
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
91%
#40 😂👌
2021. okt. 28. 18:34
 42/48 anonim ***** válasza:
Kereslet/kínálat megvan? Tudod, mikró, első óra. Ha még emlékszel, bár NEKED elég RÉGEN volt. 😆😆😆
2021. okt. 28. 18:34
 43/48 A kérdező kommentje:
42, bevallom, mindössze három éve diplomáztam. Ez a második ugyanis. Az ember nem árucikk, még ha a magadfajta szociáldarwinista macsók el sem tudják ezt képzelni. A te érvelési hibád 😆😆
2021. okt. 28. 18:42
 44/48 anonim ***** válasza:

Ennyi diplomával hogy lehet valaki ilyen hülye? 🤦‍♂️

2021. okt. 28. 18:45
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem a jólszituált sznobokat kéne vadásznod.

Nekem is vannak igényeim, de ilyenek miatt mint társadalmi szint, közeg amiből érkezett a lány, de még az intelligencia miatt se dobtam senkit ha stimmelt a kémia, és jó volt vele lenni mindenhogy..

2021. okt. 28. 20:02
 46/48 anonim ***** válasza:
94%

Igazabol , a valaszaidbol , nekem az jott le , hogy en is rohannek a masik iranyba! Azert vannak noknek , ferfiaknak is magas elvarasai mert minden tekintetben egyenrangu felet keresnek maguk melle!

Te ezt nem tudod megadni! Elkell tudni fogadni!

2021. okt. 28. 20:47
 47/48 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

A kerdezo elozo kerdese ha valakit erdekel!

2021. okt. 28. 22:56
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

"Félve kérdezem: szerelem, vonzalom?"

Nektek is csak a lapatall/teglafej es a penz szamit.

Annyiban szerencses vagy, hogy visszafele oregszel, mult heten meg 38 eves voltal, vagyis egyre novekszik a parkapcsolati piaci erteked :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

37F incel

2021. okt. 29. 00:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!