Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig ilyen nagyok voltak az elvárások a nőkkel szemben vagy ez a mostani kor terméke?
Ennyi idős fejjel tudhatnád, hogy egy párkapcsolat messze nem csak az érzésekről/érzelmekről szól.
#11 "én csak a szívemre hallgatok"
Meg is lepődtem volna ha egy dolgos kőfaragó fasziról lenne szó.
Teljesen megértelek. Hallgass a szívedre! Miért kéne alább adnod, attól amit érzel? A férfiak próbálják belénk sulykolni, hogy a szinted felett választasz! Na és ha így van? Ha egyszer ezt diktálják az érzelmeid! Másként működik egy férfi és másként egy nő, ebből a szempontból. Próba szerencse! Vagy bejön, vagy nem!
Neked nem lehetnek érzéseid egy orvos iránt? Mert az nem a te szinted? Dehogynem (az más kérdés, hogy hülye a doki)!
Én ezt untam meg, amiről te is írtál! Én már régen hagytam a fenébe az egészet! Nem idegesítem magam ezen. Igaz, én jól elvagyok egyedül is!
De nehogy már mások elítéljenek, hogy biztos én vagyok a hülye, mert olyan ember tetszik nekem, aki nem az én súlycsoportom! Meg kell próbálni, és ha bejön akkor ok, ha nem akkor sincs világvége!
Azt meg nem értem mi baja volt a dokinak a koroddal? Fiatalabbat akart?
"Ennyi idős fejjel tudhatnád, hogy egy párkapcsolat messze nem csak az érzésekről/érzelmekről szól."
Épp azért van szopóágon, mert nem tudja.
Ezek az "én csak a szívemre hallgatok" típusú nők szoktak mindenféle fos kapcsolatban benne ragadni, "nem hagyom el, mert szeretem" címszóval. Nem nézi, hogy a pasija szarba se veszi, beletörli a lábát, cselédnek használja, esetleg meg is csalja, akármilyen szempontból kihasználja stb., ő ezen túllendül, mert szereti. Nem ragad le olyan apróságoknál, hogy olyan pasit válasszon, akivel egyenrangú kapcsolatot is fel lehet építeni, és aki normálisan áll pl. az otthoni munkamegosztáshoz, az anyagiakhoz, neadjisten nem is egy önző phasz, mert ő az "érzelmeire hallgat", nem az észérvekre, mert "csak a szerelem fontos". Ez tizen- huszonévesen elmegy, de 30 fölött már illene tisztában lenni azzal, hogy a "szív" önmagában rohadt kevés ahhoz, hogy működjön egy kapcsolat. Ha nem vagy vele tisztában, akkor úgy jársz, mint a kérdező. És nem, ezzel nem azt mondom, hogy a szerelem nem fontos. De, fontos, csak más elemek is vannak a képletben a szerelem MELLETT.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!