Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig ilyen nagyok voltak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig ilyen nagyok voltak az elvárások a nőkkel szemben vagy ez a mostani kor terméke?

Figyelt kérdés
Biztos a férfiakkal szemben is, de én most a nők helyzetéről kérdeznék, ezt kérlek tartsd tiszteletben. Nagyon elkenődtem, mert megismerkedtem egy negyven feletti orvossal, aki - kerülő úton tudtam meg - a korom miatt pattintott. Az előző nőjével az volt a gond, nem volt úgymond klasszikus értelmiségi. Szóval legyen a nő fiatal ÉS mellette legyen olyan végzettsége, ami bejön. Egy korábbi kapcsolatomban a párom kerek-perec megmondta, hogy nem szeretne közös életet, mert míg mögötte jó családi háttér van, mögöttem nem és nem lenne korrekt a szüleivel szemben, ha az ő megtakarításuk hozzám vándorolna (wtf?).Ezek csak példák, egyéni esetek, de egyszerűen megugorhatatlannak érzem a lécet: legyen fiatal, legyen karrierem és/vagy menő végzettségem, legyen pénzem... Lehet, hogy ez nem férfi-nő, hanem emberi probléma. Milyennek látjátok a helyzetet? 36, nő

2021. okt. 28. 14:55
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Érv ugye nincs, csak a személyeskedés 🤦‍♀️ Tus!
2021. okt. 28. 18:00
 32/48 anonim ***** válasza:
84%
De drága gyöngyvirágszálam, ÉS NEKED mi az érved, hogy miért pont ők kellenek neked? Tényleg fejezzük be, mert ez bohózatba kezd fordulni. 😆
2021. okt. 28. 18:03
 33/48 A kérdező kommentje:
Leírtam korábban az orvosnál pl. Szövegértés? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. okt. 28. 18:04
 34/48 anonim ***** válasza:
91%
Akkor most képzeld el, hogy ő meg nem érzi irántad ugyanezt. Talán nincs joga hozzá? Bírósággal akarod köteleztetni a sármos, művelt, humoros, sportos orvost, hogy indokolja, miért nem téged választ? Bizonyára azért, mert megkaphat olyat is, aki jobban tetszik neki. Lehet durculni. 🤷‍♂️
2021. okt. 28. 18:08
 35/48 A kérdező kommentje:
De te tényleg nem érted sem a kérdést, sem amit eddig írtam? Ha ennyire nem tudsz egyszerű szövegeket értelmezni - komolyan - javaslok egy gyógypedagógiai kivizsgálást, mert ezt funkcionális analfabétizmusnak hívják. Pápá 🤦‍♀️ Irány a mosolygós egyetem!
2021. okt. 28. 18:10
 36/48 anonim ***** válasza:
De sokat beszél ez a kérdező 😴
2021. okt. 28. 18:14
 37/48 anonim ***** válasza:
83%
Majd ha te is gyönyörű, igéző tekintetű, bomba alakú, művelt, sikeres, sportos és magadnál 10 évvel fiatalabb orvos-/ügyvéd-/közgazdásznő leszel, amilyenek sorba állnak a dokidért, akkor te is fogsz neki kelleni. Tessék. Ettől most jobban érzed magad?
2021. okt. 28. 18:19
 38/48 anonim ***** válasza:
Magad is leírtad, a korod miatt pattintott. Måskor tagadd le a korod, hogy min 5 evvel fiatalabb legyel mint o
2021. okt. 28. 18:20
 39/48 A kérdező kommentje:

37, közgazdász vagyok :D

38, megvolt az öt év korkülönbség.

2021. okt. 28. 18:29
 40/48 anonim ***** válasza:
84%

Akkor már tudom, mitől hígul a szakma. 🤦‍♂️

2021. okt. 28. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!